Obavijesti

Show

Komentari 16

Nina: 'Oliver i ja nemamo duet, bilo mi ga je neugodno pitati'

Nina: 'Oliver i ja nemamo duet, bilo mi ga je neugodno pitati'
10

Koncertnu večer otvorio je Petar Dragojević s pjesmom 'Kad mi dođeš ti'. Nastavili su se hitovi 'Tko sam ja da ti sudim', 'Pred tvojim vratima', 'Trag u beskraju'...

VIDEO

Iz kafića u Vela Luci tijekom dana i večeri mogle su se čuti Oliverove pjesme. Okupilo se i staro i mlado i zapjevalo njegove hitove. Vela Luka, u kojoj je provodio toliko vremena bila je njegov drugi dom. Tu je išao u ribolov, kartao, igrao balote, družio se s mještanima, pjevao s njima...

POGLEDAJTE VIDEO: Nikad ispričane priče o Oliveru

Pokretanje videa...

Oliver Dragojević 01:41

Oliveru Dragojeviću u čast, na drugu godišnjicu njegova odlaska, Velolučani su organizirali koncert 'Trag u beskraju'. Pjevale su zvijezde Petar Dragojević, Nina Badrić, Petar Grašo, Oliverovi Dupini, a sve pod vodstvom producenta Ante Gele.

Koncertnu večer otvorio je Petar Dragojević s pjesmom 'Kad mi dođeš ti'. Nastavili su se hitovi 'Tko sam ja da ti sudim', 'Ne diraj moju ljubav', Pred tvojim vratima, Trag u beskraju...

-'Trag u beskraju', Oliver ju je pjevao za moj prvi ples na vjenčanju i jako sam vezan za nju - rekao je Petar Dragojević. Emocije su bile na vrhuncu. Lile su se suze, ali nije nedostajalo ni osmijeha koje su izmamile Oliverove vječne pjesme.

- Hvala što ste nas ugostili i ove godine. Najveće dobro večer Oliverovoj obitelji, supruzi Vesni, sinovima i ovim prekrasnim nasljednicima. Ne zna se tko je slađi. Nemam duet s Oliverom, ali ću večeras otpjevati pet njegovih pjesama s guštom. Strašno sam ga poštivala, bilo mi je neugodno tražiti ga da pjeva sa mnom duet - rekla je Nina Badrić i nastavila:

- Oliver je otpjevao sve moje najdraže pjesme. Ne znam imate li više omiljenih pjevača, ja imam samo jednog, a to je bio i ostao Oliver. Olivere hvala ti što si nas ponovno večeras skupio ovdje.

Petar Grašo otpjevao je 'Nocturno', 'Dobro jutro tugo', 'Dva put sam umra'...

- Hvala najljepša dragi prijatelji. Meni se isprepliće strašno puno emocija. Osim što je Oliver bio dio mog života na način da su se Vesna i on družili s mojim roditeljima kad smo njihovi sinovi i ja imali četiri, pet godina do tog da je direktno utjecao na to da se bavim glazbom. Neću puno pričat o njemu, njega se osjeća. Osjećamo tugu i prazninu što je otišao, sreću što smo ga imali i ponos što smo tu. Ovo je njegova noć - rekao je Petar Grašo. 

POGLEDAJTE VIDEO S KONCERTA: 

Na Oliverovu 'Što to bješe ljubav' s okolnih brodica palili su baklje. Uslijedio je dugačak pljesak i tako je završio koncert koji je bio posvećen legendarnom pjevaču. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu