Show

Komentari 2

Nina se prisjetila izmjenjivanja strasti s Rickyjem Martinom...

Nina se prisjetila izmjenjivanja strasti s Rickyjem Martinom...

Svijet se tada zaljubio u Zagrepčanku, a ona je karijeru nastavila u Italiji. Bila je na vrhuncu karijere, ali što je vrijeme više prolazilo, to je ona postajala sve problematičnija zbog, kako kaže, teškog djetinjstva

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Morić prije 20 godina zavodila Rickyja Martina: Pala je i pusa

Gotovo je teško za povjerovati da je prošlo više 20 godina od nastanka hita 'Livin' La Vida Loca' Rickyja Martina (48) koji danas broji gotovo 300 milijuna pregleda na YouTubeu.

U popularnom spotu pojavila se jedna od tada najljepših Hrvatica, manekenka Nina Morić (43). Ricky i Nina su tijekom snimanja spota bili izrazito prisni, a u jednom trenutku su se i poljubili.

Nina se sada na društvenim mrežama prisjetila spota pa je objavila fotografiju sa snimanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kad sam mu stavila jezik u usta, u čudu me pogledao i rekao: 'Ovo nije bilo planirano' - rekla je jednom prilikom Morić.

Screenshot

Svijet se tada zaljubio u Zagrepčanku, a ona je karijeru nastavila u Italiji. Bila je na vrhuncu karijere, ali što je vrijeme više prolazilo, to je ona postajala sve problematičnija zbog, kako kaže, teškog djetinjstva.

Nina Moric

- Dok sam bila djevojčica, fizički i seksualno zlostavljao me moj otac - izjavila je svojedobno za talijansku TV postaju Canale 5. 

 

Da bi pobjegla od fizičkog i seksualnog nasilja, odlučila je otići iz Hrvatske čim je uhvatila priliku.

-  To je ostavilo trag na meni. Cijeli sam život zbog toga imala problema s muškarcima. Te je odnose obilježilo upravo to - objasnila je Nina.

To je možda objašnjenje zašto je nakon raspada braka s talijanskim fotografom Fabrizijom Coronom (45), s kojim ima sina, počela mijenjati dečke kao čarape. Nakon razvoda ponovno je ušla u brak, ovaj put s talijanskim poduzetnikom Massimilianom Dossijem. Vjenčali su se 2013. te se iste godine i rastali. 

Morić je zatim pronašla novo zanimanje - politiku. Učlanila se u ekstremnu desnu, fašističku talijansku stranku u kojoj je jako aktivna. Danas je samo sjena one Nine iz 90-ih...

NINA MORIC

Što se tiče Rickyja Martina, žene su tada ludjele za njim, no Portorikanac je 11 godina kasnije svijetu priznao da je homoseksualac. Danas je u sretnom braku s Jwanom Yosefom (36) te imaju četvero djece.

Pjevač je jednom prilikom otkrio kako je svog sadašnjeg supruga upoznao preko Instagrama. Dopisivali su se šest mjeseci, nakon čega je Martin odletio u London kako bi upoznao Yosefa. Zaručili su se 2016., a vjenčali se godinu dana kasnije.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Morić prije 20 godina zavodila Rickyja Martina: Pala je i pusa

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci