Obavijesti

Show

Komentari 34

Nini Kraljić su govorili da nije dovoljno posebna za scenu, prozivali je da je sotonistica...

Nini Kraljić su govorili da nije dovoljno posebna za scenu, prozivali je da je sotonistica...
8

Nina će se na Dori predstaviti s pjesmom 'Alkonost of Balkan', a nedavno je privukla pažnju javnosti kada je izjavila da je biseksualna te nakon što je objavila kako je pratitelji na društvenim mrežama nazivaju sotonisticom

VIDEO

Pjevačica Nina Kraljić (28) predstavljala je Hrvatsku na Euroviziji 2016. godine u Stockholmu pjesmom 'Lighthouse', a godinu dana prije toga pobijedila je u prvoj hrvatskoj inačici showa 'The Voice'. Sada ide u novi pohod na pobjedu na Dori. U Opatiji će u subotu, 13. veljače, pjevati pjesmu 'Alkonost of Balkan'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dobitnica Porina nedavno je privukla pažnju privatnom, emotivnom ispoviješću u kojoj je rekla kako je biseksualna te da još uvijek ima ožiljke od zlostavljanja koje je doživjela ranije u životu. 

Smatra kako je publici bitno predstavljati sebe kakvim uistinu netko je. 

- Ako pjevaš o jednoj divnoj ženi ili divnom muškarcu, a ispod stola maziš plesača ili plesačicu, a javna si osoba, onda budi primjer za LGBT zajednicu i reci kako stvari stoje i budi pozitivan primjer. U čemu je problem, ja sam otvoreno biseksualna. Kratko i jasno to je stav iza kojeg stojim i cijenim jednako negativne koliko i pozitivne komentare - iskreno je rekla Nina. 

Progovorila je i o poteškoćama na koje je naišla dosad u karijeri.

- Nikad nećeš biti dovoljno lijepa i posebna za scenu. To su bile riječi koje sam čula sa 17 godina od djelatnice jedne medijske kuće, kada sam se odlučila prijaviti na prvo malo ozbiljnije natjecanje, nakon puno bolesnih odricanja zbog mog glazbenog puta. Od selidbe od kuće s 13 godina, do batina kroz cijelu srednju školu. Još uvijek imam ožiljke na leđima - ispričala je Nina, koju su vršnjaci u srednjoj školi maltretirali.  

Zbog objava na društvenim mrežama su je prozivali sotonisticom, a na jedan takav komentar je i odbrusila.

- Draga, znaš onu: Ne voliš me, ali me i dalje pratiš? Fan si. Kako će tvoja duša sad preživjeti što prati sotonisticu. I još nešto, kad se ovakvim kao ti ne sviđam, znam da sam na dobrom putu i da radim korisno. Jer da se ovakvima sviđam, zabrinula bih se - napisala je Nina pratiteljima. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S NINOM KRALJIĆ 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...