Obavijesti

Show

Komentari 7

'Nisam imala roditeljsku ljubav. Bila sam problematična, a zbog krađe sam bila u Remetincu...'

'Nisam imala roditeljsku ljubav. Bila sam problematična, a zbog krađe sam bila u Remetincu...'
7

Kod kuće nisam vidjela što je ljubav. Ne znam što je to. Ne znam kako funkcionira. Zato sam izgubljena i tražim se. Tražim tu ljubav u jednom, drugom, dvadesetom muškarcu, rekla je Paula

VIDEO

Hrvatica Paula Hublin (21) jedna je od najpopularniji natjecateljica u kontroverznom showu 'Zadruga'. Još na početku realityja, Paula je 'podigla prašinu' zbog ljubavnih veza s brojnim muškarcima, a javnost je najviše šokirala kada se upustila u odnos sa zauzetim Tomom Panićem (26). 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

Paula u vezi sa zauzetim muškarcem 01:15

Sada je odlučila pred milijunima gledatelja ispričati svoju životnu priču. U emisiji uživo otkrila je kako je imala teško djetinjstvo, a sa samo 15 godina završila je u policijskoj postaji.

- Kod kuće nisam vidjela što je ljubav. Ne znam što je to. Ne znam kako funkcionira. Zato sam izgubljena i tražim se. Tražim tu ljubav u jednom, drugom, dvadesetom muškarcu. Nesvjesno povrjeđujem ljude. Trudim se, ali mi ne ide. Bojim se svog oca, a bez obzira na sve volim svoje roditelje - započela je Paula svoju ispovijest pa dodala: 

- Moja mama zna sve o meni. Uvijek sam bila problematična djevojka. U sedmom razredu osnovne škole završila sam u Remetincu jer sam ukrala ogrlicu. Odrasla sam na selu i s 14 godina otišla u Zagreb kako bi se školovala. Imala sam kontakt s roditeljima iako sam radila loše stvari - otkrila je Hrvatica. Dodala je i kako je često 'upadala' u probleme, ali kako nikada prije učešća u realityju nije 'rasturila' nečiji brak. 

- Sve svoje probleme sam rješavala sama. Sama sam 'upadala' u sra*nja, ali sama sam se i 'vadila'. Imam problema i toga sam svjesna. Nisam savršena niti moralna. Svi ljudi u vanjskom svijetu znaju kakva sam. Moj život je otvorena knjiga. Kada me netko pita: 'Jesi li bila s ovim muškarcem?', bez problema kažem: 'Jesam' - rekla je za kraj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...