Obavijesti

Show

Komentari 4

'Nisam romantična osoba, a dečku još ne bih rekla ‘da'...

'Nisam romantična osoba, a dečku još ne bih rekla ‘da'...
7

Elizabeta smatra kako joj je uloga Lole u seriji ‘Drugo ime ljubavi’ više zabavna nego što je zahtjevna. U seriji se ‘nalazi’ u ljubavnom trokutu s dvojicom muškaraca, no u privatnom životu nije doživjela takvu situaciju

VIDEO

Mlada glumica Elizabeta Brodić (25) dobila je glavnu ulogu u dramskoj seriji Nove TV ‘Drugo ime ljubavi’. Utjelovila je mladu i snalažljivu Lolu, koja je uvučena u ljubavni trokut između likova koje tumače Slavko Sobin (34) i Momčilo Otašević (29).

Kako ste se osjećali kad su vam rekli da ste dobili glavnu ulogu?

Išla sam na casting za drugu ulogu, manju, kćer Krpanovih. Onda su me pozvali u drugi krug i rekli mi kako sad idem za glavnu ulogu. Pomislila sam onako, što ću vam ja, mlada sam, ali su me potom zvali kako sam glavu ulogu i dobila. Razmišljala sam onda o tome, ali sam prihvatila. Sve se brzo odigralo, nisam stigla baš puno razmišljati, i dobro da nisam.

Kako ste se snašli u društvu dva iskusna glumca - Slavka i Momčila?

Čim sam došla na set s njih dvojicom oni su toliko divni ljudi i glumci da je trema prošla iste sekunde, toliko su pristupačni, svaka im čast. Najbolji savjet koji su mi dali je da 'furam' svoj film, da sačuvam sebe, da ne razmišljam o vanjskim faktorima i da idem iz dana u dan, jer se na sapunici ne može drugačije.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:51

U usporedbi s ostalim ulogama koje ste utjelovili. Je li uloga Lole zahtjevna uloga?

Teško je uspoređivati uloge. Svaka je drugačija i teška i zabavna na svoj način. U ovom slučaju je više zabavno nego zahtjevno. Sve je kako postavi stvari. 

Koliko vam je bitno osvajanje nagrada u karijeri? Kako gledate na osvojenu nagradu 'Zlatni studio'?

Nagrade mi nisu pretjerano bitne, ali su potrebne. Svakome tko stvara na ovaj ili onaj način potrebno je priznanje s vremena na vrijeme. Zlatni studio će zauvijek biti moja prva nagrada i uz to je nagrada publike. Svaka sljedeća, ako ih bude, bit će manje vrijedna emotivno.

Govori se kako je glumački posao naporan. Jeste li se ikada našli u situaciji da niste dobivali nikakve uloge? 

Naporan je koliko i mnogo poslova nevezanih za umjetnost. Ako radiš ono što voliš i u čemu uživaš taj napor je neka slatka briga. Diplomirala sam prije samo godinu dana tako da još nije bilo vremena za tu vrstu statistike. Nadam se da se to neće dogoditi, ali snalažljiva sam. Smislila bih nešto. 

Što vas motivira kada ste loše volje?

Šetnja, glazba, trening. Volim se družiti s ljudima, uglavnom se povlačim među prijatelje i obitelj. 

Više od dvije godine ste u vezi. Smatrate li da je vrijeme za zaruke ili mislite da ste još premladi za udaju?

Trenutačno je vrijeme za snimanje. Sve u svoje vrijeme. 

Također mislite li da ste dovoljno zreli da postanete majka, jeste li spremna za tu životnu 'ulogu'?

Volim da stvari u životu idu po redu i nekim prirodnim tokom. Do sada je sve išlo po redu, kada dođe red na to, nadam se da će se dogoditi. Zasad tražim svoje mjesto pod suncem. 

Što je najromantičnije što ste napravili za svoga dečka? Smatrate li se romantičnom osobom?

Nisam romantična, ali volim iznenaditi najdraže. Jedino što je iole romantično je da sam dečku organizirala party iznenađenja. Bilo je dosta napeto, ali uspjela sam.

Izlazite li često u klubove. Koje hrvatske glazbenike volite?

Zapravo ne postoji previše mjesta u Zagrebu u koja bih izašla, tako da sam više za kućna druženja ili piće u gradu. Također nisam baš od hrvatske glazbe. Ali slušala sam staro Hladno pivo, TBF, Krankšvester... 

Kako provodite slobodno vrijeme?

S prijateljima i obitelji. Volim hranu, gurman sam, volim dobre restorane i razgovor u nedogled. 

Po čemu pamtite djetinjstvo? Kakvo ste dijete bili? Jesu li vas roditelji 'gurali' u glumu?

Po veselju i smijehu. Čini mi se da sam među zadnjim generacijama koja nije prerano imala mobitel, Facebook i sve ostale oblike druženja preko mreže. Bila sam odlična učenica, plesala sam, svirala, plivala...sve me zanimalo. Roditelji me nisu gurali ni u što. Ali su podržavali sve moje hobije pa kasnije i odluke. 

Sjećate li se neke svoje mladenačke manguparije? Jesu li vam roditelje često pozivali u školu zbog raznih nestašluka ili ste bili uzorna učenica?

Nisam ih baš imala. Sve obaveze sam odradila kako treba pa nisam imala zabrana. Kod nas je bilo ako odradiš svoje obveze kako treba, ako ti se može vjerovati, ako si odgovoran, sve se možemo dogovoriti. Tako da nije bilo potrebe za manguparijama. 

Zaštitno lice ste jednog dućana s odjećom – da li vam je bitno nositi odjeću koja je u trendu?

Oduvijek nosim ono u čemu se dobro osjećam. Teško je danas ne pratiti trendove jer ih jednostavno svi prate. Ne volim šoping, pripremim se za taj dan, odlučim što mi treba, dođem po to i izađem.

Čega se najviše bojite u budućnosti?

Ne volim se bojati nečega pa ni u futuru. 

Gdje se vidite za dvadeset godina?

Na istom mjestu gdje sam i sad. Trenutačno mi ništa ne fali. Ajde nadam se da ću do tada imati svoju nekretninu, ali ne treba mi ništa više od ovoga kako je sad.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu