Show

Komentari 5

Niti okrutan teroristički napad nije mu uzeo volju za životom

Niti okrutan teroristički napad nije mu uzeo volju za životom

Otišao je gledati maraton kako bi ponovno osvojio svoju bivšu djevojku Erin. Čekao ju je kod ciljne linije kada se dogodila eksplozija koja mu je odnijela obje noge

'Snaga je u meni' je inspirativna istinita priča o Jeffu Baumanu (Jake Gyllenhaal), prosječnoj osobi koja je postala simbol nade rodnom gradu i cijelom svijetu.

Jeff (Jake Gyllenhaal), 27-godišnji stanovnik Bostona, otišao je gledati maraton kako bi ponovno osvojio svoju bivšu djevojku Erin (Tatiana Maslany). Čekao ju je kod ciljne linije kada se dogodila eksplozija zbog koje je izgubio obje noge. Nakon što se osvijestio u bolnici, Jeff je pomogao policiji identificirati jednog od bombaša, ali njegova bitka tek je počinjala.

Čekali su ga mjeseci fizikalne terapije i emocionalne rehabilitacije uz nepokolebljivu potporu Erin i cijele njegove obitelji. Jeff i njegov težak put do oporavka stavili su na iskušenje cijelu njegovu obitelj, ali i postali ponos cijele bostonske zajednice. Njegova priča puna je sirovih emocija, ljudskosti i humora, a film odaje počast muškarcu koji je postao oličenje snage i izdržljivosti stanovnika Bostona.

Pogledajte foršpan

Glavne uloge u filmu glume Jake Gyllenhaal, Tatiana Maslany i Miranda Richardson. Režirao ga je David Gordon Green prema scenariju Johna Pollona na temelju bestselera Jeffa Baumana i Breta Wittera.

'Snaga je u meni' u naša kina dolazi 05. listopada, u distribuciji Blitz filma.

Najčitaniji članci