Obavijesti

Show

Komentari 35

Nives Celzijus ekskluzivno: Život njemačke sex bombe

Nives Celzijus ekskluzivno: Život njemačke sex bombe
15

Nijemci Nives Drpić smatraju seksi ljepoticom, a Dinu odličnim nogometašem. U Karlsruheu žive poput umirovljenika. Uglavnom izlaze u pizzeriju...

VIDEO

Nives (27) i Dino Drpić (27) sa sinom Leoneom (3) i kćeri Taishom (1) odnedavna živi u dvoetažnom stanu u elitnom dijelu njemačkog Karslruheua. Dino igra za tamošnji nogometni klub, a Nives, otkako je u Njemačkoj postala prava zvijezda, piše kolumnu za Bild. Skinula se i za njemačko izdanje časopisa za muškarce FHM. Dok susjedi u njihovoj četvrti nemaju pojma tko su Drpićevi, navijači Karlsruhera ih hvale. Nives smatraju seks-simbolom, a Dinu vrsnim nogometašem.
- Ovdje ne izlazimo puno jer je grad penzionerski. Sa suprugom vlasnika pizzerije, gdje smo neprestano, uglavnom haračim po kafićima. Njemački ne govorim iako sam ga učila u školi i imala četiri. Ali ja sam štreberica. Naučim i zaboravim. Ponekad nas prepoznaju na ulici, ali ja se na to ne obazirem - govori Nives. Dok je Dino dan uoči utakmice s Hannoverom proveo u karanteni, ona je s prijateljicom i dizajnericom Natašom Kos otišla u Frankfurt u šoping i po Dinina prijatelja iz djetinjstva. Vratili su se i otišli u pizzeriju čiji je vlasnik Neđad Begović.
- Kupili smo hrpu mesa i jaja pa ćemo uskoro morati kući. Dinek je popularniji od mene. Njemu u klub dolaze vreće pisama koje onda vuče doma. Neka su i za mene. Nijemci u kuverti pošalju sliku i markicu. Dino se samo potpiše i pošalje ih bez ikakva troška. To su Nijemci. Oni ne viču po cesti i traže autograme - ispričala je Nives koja dolazi na sve utakamice. Trudi se izgledati seksepilno. Uvijek nosi dres Karslruhea s brojem 69 koji Dinu ipak nisu dali, pa on igra u dresu broj 11.

SIN LEONE DOBIO OSIP PA GA VOZILI NA HITNU
Večer prije utakmice Dinina Karlsruhea i Hannovera 96 Drpićev sin Leone dobio je osip. Odmah su nazvali vlasnika pizzerije Neđada Begovića kako bi pomogao Drpićevima s prijevodom. Otišli su na Hitnu. Leone je imao virozu.


NA STADIONU JE ATRAKCIJA: HALLOOOOO, SEKSI NIVES!
Nives je na stadion stigla s Natašom Kos, Dininim prijateljim iz djetinjstva i najboljim prijateljima u Karlsruheu, obitelji Begović, vlasnicima restorana Pronto, Pronto. Navijači, ali i novinari, strpljivo su čekali njezin dolazak na stadion. Ugledavši je s brojem 69 koji je Nives željela da Dino nosi na dresu, bili su presretni. Vikali su za njom dok je zbog pljuska užurbano, ali sa smješkom na licu, koračala prema VIP tribini. Zbog hladnoće nije mogla odjenuti vruće hlačice po kojima je prepoznaju na stadionu, ali je navijače “počastila” tajicama ispod kojih su se nazirale tange i steznikom koji joj je istaknuo grudi. Iako se na njoj ne vidi ni kilogram viška, Nives se nekoliko tjedana trudi jesti manje. Dino uglavnom ruča u restoranu.

RADNICI: VOLJELI BISMO DA DRPIĆEVI OSTANU KOD NAS
Radnici na stadionu Karlsruhea, od kojih su neki i Hrvati, znaju sve o Drpićima. Svako jutro iščekuju metalik sivi Mercedes ML koji vozi Dino, a najdraže su im dani utakmice: “Nives je pravi mangup! Obuče one vruće hlačice pa svi nju gledaju. Sigurno je najljepša žena nogometaša. Ma prva liga su. Dino nas uvijek pozdravi, jako je ljubazan”, kaže Lala Basarić iz Mostara, radnik na stadionu.

NEĐAD IM JE NAJBOLJI PRIJATELJ, ŽIVE POKRAJ KAHNA
Drpićevi žive u četvrti u kojoj nogometni klub Karlsruhe ima nekoliko stanova za svoje igrače. U njihovoj neposrednoj blizni stan je kupio i Oliver Kahn. No susjedi nemaju pojma tko živi u četvrti. Uglavnom ne prate nogomet, a većina nije ni znala da je Kahn kupio stan u Karlsruheu, gdje se rodio. Poslije utkamice Drpićevi najčešće dolaze na piće u omiljenu pizzeriju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.