Obavijesti

Show

Komentari 48

Nives Celzijus: Želim biti popularna kao J. Karleuša

Nives Celzijus: Želim biti popularna kao J. Karleuša
9

Nives Drpić je u novom spotu zaposlila i nekoliko manekena koji su se za tu priliku pretvorili u 'seksi murjake'. Jedan od tih policajaca je i 'Mister diler'

VIDEO

U kožnom korzetu, supruga Dine Drpića (27) u zagrebačkom Sheratonu snimala je videospot za pjesmu “Bijesna”. Nives Celzijus (26) držala je bič kojim je dodirivala grudi koje su joj “kipile” iz dekoltea.
- Nisam odustala od provokativnog stila, pa sam se u spotu odlučila poigrati fetiš odjećom - govorila je Nives dok su iza nje stajala tri nabildana “policajca”.
- Ovi prezgodni manekeni preko noći su postali seksi 'murjaci’. Upotrijebit će i pendrek ako bude trebalo - smije se bivša Playboyeva zečica koja je za spot odabrala i “Mistera dilera”, Dina Bubičića (25). On je 19 mjeseci proveo u riječkom zatvoru zbog preprodaje droge. Ideja za polugole policajce u spotu, kaže Nives, nije bila potaknuta subotnjim privođenjem supruga Dina.
- Policajci su se bespotrebno iživljavali na mom suprugu, koji razmišlja i o tužbi - tvrdi.
Nives je uvjerena kako će njen novi album, na kojem je i singl “Bijesna”, biti veliki hit u Hrvatskoj, ali i šire. Knjiga “Gola istina” nominirana je za književnu nagradu Kiklop, koja se dodjeljuje u okviru Pulskog festivala. Nives, koja je time polaskana, roman Ranka Marinkovića nije pročitala.
Pjevanjem se bavi deset godina, a izdala je jedan album.
- Moj stil je oduvijek bio drugačiji od drugih pjevačica. Nadam se da ću biti popularna kao Jelena Karleuša u Srbiji. I singl 'Bijesna’ ima istočnjački prizvuk. To je ono što volim i privatno slušam - kaže.

'DON KAĆUNKO ĆE GLUMITI U MOM IDUĆEM SPOTU'
Nives Drpić se prije mjesec dana odbila pomiriti s ocem na zagrebačkom Općinskom sudu. Književnik Anej Sam prije godinu dana tužio ju je zbog klevete. Nives ga je u knjizi “Gola istina” optužila da ju je kao djevojčicu predstavljao kao ljubavnicu. U petak će biti presuda, a Nives je uvjerena kako će pobijediti. U međuvremenu, priprema se za promociju albuma u klubu Gallery. Pozvat će i Don Kaćunka, koji ju se podržao u izdavanju knjige.
- On će sigurno biti u mom novom spotu - šali se.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni