Show

Komentari 13

Nives i Goran Ivanišević slave rođendan sina: Naš mali kolačić

Nives i Goran Ivanišević slave rođendan sina: Naš mali kolačić

Zagrebačkoj voditeljici Oliver je prvo dijete s teniskom legendom, a dječak je ime dobio po pokojnom pjevaču Oliveru Dragojeviću, glazbenoj legendi čije stihove Nives i inače rado dijeli na društvenim mrežama

Radijska voditeljica Nives (37) i umirovljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević (47) proslavili su prvi rođendan sina Olivera. Par je na društvenim mrežama objavio fotografiju rođendanske proslave, a ponosni roditelji nisu skrivali svoju sreću.

- I naš mali kolačić proslavio je danas 1. rođendan - napisala je Nives uz obiteljsku fotografiju, a uskoro su stigle i brojne čestitke od obožavatelja i prijatelja na društvenim mrežama. 

- Naš veliki dečko - komentirala je Tatjana Jurić

Iako Nives uživa u majčinstvu, posao joj, kako je izjavila, užasno nedostaje.

-  Baš sam pričala s kolegama, koji me stalno pitaju  'Kad ćeš se vratiti' - rekla je i dodala:

- Ja bi se vratila ali moram još malo biti doma, zapravo želim biti kod kuće, da riješim prvo te stvari koje su svakoj majci najbitnije, a onda se vraćam svojoj ekipi - objasnila je Ivanišević. Iako privatnost čuva za sebe, pratitelje je do sada ipak razveselila s desetak fotografija sina Olivera

Zagrebačkoj voditeljici Oliver je prvo dijete s teniskom legendom, a dječak je ime dobio po pokojnom pjevaču Oliveru Dragojeviću, glazbenoj legendi čije stihove Nives i inače rado dijeli na društvenim mrežama.

Njezin suprug već ima kći Amber (15) i sina Emanuela (10) iz braka s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović (40). U prosincu prošle godine Nives i Goran su se u tajnosti vjenčali, a ceremonija je bila u Zagrebu. Ubrzo nakon toga objavili su da čekaju prinovu, a Nives nikada nije skrivala da ima želju jednog dana postati majka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci