Obavijesti

Show

Komentari 31

Nives Ivanković seksala se sa ženom, ali i muškarcem na bini

Nives Ivanković seksala se sa ženom, ali i muškarcem na bini
7

BEZ STRASTI Ivanković plaća usluge prostitutke kako bi spasila učmali brak sa Žarkom Radićem u drami ‘Libreto’. Gotovo cijelu predstavu je u halterima i korzetu

VIDEO

Za predstavu redateljice Saše Broz (45), glumica Nives Ivanković (46), poznata kao zla Seka Odak iz “Ruže vjetrova”, tjednima je proučavala literaturu o seksualnim fantazijama.

Splićanka je željela vjerodostojno utjeloviti violončelisticu Karlu u predstavi HNK Split “Libreto” koja odluči ispuniti maštariju supruga, liječnika Mihovila, o seksu u troje. Zbog toga je Nives temeljito istražila tu škakljivu temu.

- Zaključila sam da više od 90 posto muškaraca mašta o seksu u troje, ali ga većina ne realizira jer se boji da će im to uništiti vezu. Žene su hrabrije u ostvarivanju seksualnih maštarija - rekla nam je glumica s vragolastim smiješkom. Radnja predstave prati živote dva para, jednog uštogljenog i obrazovanog kojeg tumače Ivanković i Žarko Radić (63), dok onaj iz podzemlja, koji im se zbog seksualne fantazije upliće u život, glume Ana Franić (32) i Vladimir Posavec Tušek (39).

Nives gotovo cijelu predstavu provodi u halterima i korzetu. Simulira seks s prostitutkom koju igra Ana i suprugom. To joj nije prvi put da se strastveno mazi s kolegicama i pokazuje rasne obline na pozornici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U ‘Libretu’ je sve decentno i točno s mjerom te se ne može usporediti s puno slobodnijim ulogama koje sam prije igrala. Naravno, pristajala sam na takve filmove i predstave iz umjetničkih pobuda, a ne kako bih zadovoljila niske strasti publike - rekla nam je Nives. Premijera predstave oduševila je brojne posjetitelje.

- Publika je bila razigrana i zadovoljna. S obzirom na veliki pljesak koji su na kraju dobili glumci, mogu reći da je sve odlično prošlo. Tako da sam jako sretna – rekla je Saša Broz, koja je na premijeru stigla u pratnji svoje kćeri i Titove praunuke Sare (19). 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...