Obavijesti

Show

Komentari 25

Nives otkrila masnicu na guzi: 'Je li se i vama ovako dogodi?'

Nives otkrila masnicu na guzi: 'Je li se i vama ovako dogodi?'
3

U videu je Celzijus pokazala kako izgleda njena masnica, ali i priznala da ni sama ne zna kako je ona nastala. Veličina ju je zabrinula pa je za savjet odlučila upitati svoje pratitelje na Instagramu

Na svom Instagram Storyju Nives Celzijus (40) je pratiteljima pokazala veliku masnicu na stražnjici koja ju je zabrinula. Nadala se da će rješenje za svoj problem pronaći u njihovim savjetima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Jel' se vama dogodilo da vam se pojavi ovakva masnica, a da nemate pojma ni kako ni kada ni zašto? - upitala je Nives svoje pratitelje pa otkrila kako izgleda. 

Nives je u videu pokazala kako izgleda njena masnica, ali i otkrila da ni sama ne zna kako je ona nastala. Njena veličina ju je zabrinula.

I nedavno je Nives otkrila svoju stražnjicu te zaintrigirala pratitelje tetovažom koju, kako kaže, zapravo ima od ranije, a to je potvrdila fotografijama. 

Influencerica ne skriva da obožava tetovaže, a prošlog mjeseca dodala je još jednu koju je tetovirala ispod grudi. Sudeći prema fotografijama, radi se o maslinovoj grančici koja simbolizira mir.

Nives podigla temperaturu i otkrila svima tetovažu na guzi
Nives podigla temperaturu i otkrila svima tetovažu na guzi

Prisjetimo se, Nives ima i tetovažu na području prepona koju je posvetila tadašnjem suprugu Dini Drpiću (40). Istetovirala je parolu na španjolskom 'Propiedad de Dino', u prijevodu 'Dinovo vlasništvo'. Iako se od supruga rastala prije sedam godina, tetovažu nikad nije uklonila.