Show

Komentari 39

Nives se tetovirala, podignula majicu i pokazala rezultat: Dva puta sam pala u nesvijest ranije

Nives se tetovirala, podignula majicu i pokazala rezultat: Dva puta sam pala u nesvijest ranije

Celzijus se ranije pohvalila dvjema tetovažama, na stražnjici i preponama. O tetovaži na guzi nije govorila, a onu na preponama posvetila je bivšem mužu. Na njoj piše - 'Propiedad de Dino', u prijevodu 'Dinovo vlasništvo'

Nakon odmora na Tajlandu, gdje je uživala u toploj klimi i pješčanim plažama, Nives Celzijus (40) vratila se starim navikama u Zagrebu. Iako s pratiteljima na društvenim mrežama i dalje dijeli golišave fotografije na kojima upija sunčeve zrake u bikiniju, Nives se u međuvremenu odlučila na malu promjenu. U Instagram storyjima prvo je zaintrigirala pratitelje, a nedugo zatim otkrila je da je riječ o novoj tetovaži

POGLEDAJTE VIDEO 

U pratnji sestre, influenserica se uputila u tattoo studio. 'Ide nova tetovaža', napisala je pozirajući vidno uzbuđena ispred zgrade.

Celzijus se ranije pohvalila dvjema tetovažama, na stražnjici i na preponama. Tetovažu na guzi Nives je 'slučajno' pokazala vježbajući na fitness spravi, a o drugoj je govorila još 2010. godine na predstavljanju novog izdanja svoje knjige 'Gola istina'. Naime, Nives je tetovažu na području prepona posvetila tadašnjem suprugu Dini Drpiću (40). Istetovirala je parolu na španjolskom 'Propiedad de Dino', u prijevodu 'Dinovo vlasništvo'. Iako se od supruga rastala prije sedam godina, tetovažu nije uklonila. Tijekom nastajanja obje tetovaže, influenserica je, priznaje, pala u nesvijest. 

 - Tetovirala sam se dva puta i dva puta sam pala u nesvijest. Da vidimo hoće li ovo treće tetoviranje biti malo sretnije. Treća sreća - rekla je Nives u videozapisu na kojemu leži na stolu dok ju tattoo majstor priprema za tetoviranje. 

Sat vremena nakon početka tetoviranja, Celzijus se ponovo javila i pratiteljima pokazala kako napreduje njezina nova tetovaža. 

- Još nisam pala u nesvijest - našalila se. 

Nakon što je završila s tetoviranjem, Nives je finalni proizvod pokazala snimajući se od ogledalo u studiju pa pratitelje u Instagram anketi upitala sviđa li im se novo umjetničko djelo na njezinom tijelu. 

Sudeći prema fotografiji, influenserica je istetovirala maslinovu grančicu koja inače simbolizira mir.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU SHOWA TARIK I BUKI I SUDJELUJTE U NAGRADNOJ IGRI ZA PUTOVANJE:

Najčitaniji članci