Show

Komentari 73

Nives susjedima baca prašinu s terase pa otkrila tko živi ispod

Nives susjedima baca prašinu s terase pa otkrila tko živi ispod

Terasu na kojoj redovito pozira za fotografije na Instagramu Nives je nedavno uredila. Sudeći prema fotografijama, sada joj je to postalo omiljeno mjesto za opuštanje

Nives Celzijus (38) već je odavno pokazala da je puno više od bivše žene nogometaša. Iza sebe ima knjigu 'Gola istina' koja je osvojila prestižnu književnu nagradu Kiklop, okušala se na kazališnim daskama HNK, pokazala svoje umijeće u kulinarskom showu, 'pokosila' konkurenciju u zabavnoj emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato', a sada je pokazala kako se dobro snalazi i u kućanskim poslovima. Doduše, vjerojatno njezini susjedi iz Zagreba ne dijele isto mišljenje. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nives baca prašinu

- Zašto bi samo na našoj terasi bila prašina, kada može i na njihovoj? Dijelite li i vi nesebično prašinu sa susjedima - rekla je Nives i nasmijala brojne pratitelje. Zatim je priznala kako ispod nje živi njezina majka i rekla kako se ona sigurno neće naljutiti. Nakon što je sredila terasu, Celzijus se počastila čašom vina i otkrila kako je njezino 'radoholičarstvo' uzelo maha. 

POGLEDAJTE VIDEO: Borba dekoltea

- Ja sam u stanju tri sata nepovezano sr*ti o daskama i spremanju bez da popijem čašu vina. Službeno sam stara - dodala je Nives. 

Terasu na kojoj redovito pozira za fotografije na Instagramu Nives je nedavno uredila. Sudeći prema fotografijama, sada joj je to postalo omiljeno mjesto za opuštanje. 

Nedavno je otvorila i i sezonu sunčanja pa je i fotografiju kako joj je izgorjela guza. Celzijus sa svojih 365 tisuća vjernih pratitelja svakodnevno dijeli što radi čak i dok je u izolaciji. 

Najčitaniji članci