Show

Komentari 10

Nives utegnula obline u Markov nevidljivi korzet pa jedva disala

Nives utegnula obline u Markov nevidljivi korzet pa jedva disala

Osim na račun njezina 'vatrena' izgleda, pohvalili su i kroj haljine te boju, koja joj savršeno pristaje, pisali su obožavatelji, koji su zaključili da treba čestitati Marku jer je znao u čemu će Nives izgledati odlično

Pjevačica Nives Celzijus (38) i članica žirija u emisiji 'Tvoje lice zvuči poznato' opet je zasjala u kreaciji koju je za nju osmislio modni stilist Marko Grubnić (37). Utegnula je svoje obline u haljinu, a svima onima koji je prate pojasnila je da je teško disala, ali je izdržala. 

POGLEDAJTE VIDEO: Magarac zabio glavu u Nivesino poprsje 

- Malo zbog ljubavi, malo više zbog nedisanja, a ponajviše zbog ove moje čudesne ekipe. Kako vam se sviđa ovo izdanje? - upitala je Celzijus. Komplementi su se samo nizali u komentarima ispod objave.

- Divna kao i uvijek - napisao je pratitelj, dok se drugi složio pa dodao: 

- Ovo tijelo ubija. 

Grubnić je na svom profilu pojasnio da Nives nosi 'nevidljivi korzet'. Osim na račun njezina 'vatrena' izgleda, pohvalili su i kroj haljine te boju, koja joj savršeno pristaje, pisali su obožavatelji, koji su zaključili da treba čestitati Marku jer je znao u čemu će Nives izgledati odlično. 

Pjevačica je prošlog tjedna iznenadila pratitelje jer je napisala da je oduvijek mislila da damu čine njezini maniri, senzualnost i slično.

- Još kao klinka bila sam poznata kao ona koje se stalno smije i to ne onaj blagi, škrti osmijeh, već onaj najveći, od srca od kojih ti pune usne postaju dva zaigrana špagetića. Kad si klinac, to je slatko, kad odrasteš, upozoravaju te da nije damski. Dama ne nosi dekolte, minicu, niti pokazuje desni - napisala je u opis fotografije na kojoj se smije pa nastavila: 

- Naivno sam vjerovala da damu čini njena senzibilnost, maniri, ophođenje prema ljudima, lijepa riječ. Pa se upitaš, zašto bi uopće težio postati netko tko se smije namješteno, suzdržano, lažno. Ja se radije i dalje smijem od srca, pokazujem desni i svoje zubiće o kojima nježno brine najbolja zubarka i čini ih sve ljepšima.

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU 'FIRME' I KOMENTIRAJTE JER MOŽETE OSVOJITI VRIJEDNE NAGRADE:

 

Najčitaniji članci