Obavijesti

Show

Komentari 14

Nives više neće biti Celzijus? 'Ti si rođena za scenu. Ne odlazi...'

Nives više neće biti Celzijus? 'Ti si rođena za scenu. Ne odlazi...'
7

Brojni pratitelji složili su se s Ecijom Ivušić i komentirali kako nikako ne smije napustiti javnu scenu, a neki su otišli i korak dalje pa su pisali kako nitko neće zamijeniti fatalnu Nives

Svestrana Nives Celzijus (38) posljednjom objavom na društvenim mrežama šokirala je svoje pratitelje.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

nives 01:28

Ispod fotografije na kojoj stavlja bujne atribute u prvi plan, Nives je napisala neobičnu poruku, a mnogi su protumačili kako se pjevačica odlučila povući s javne scene.

- A možda je vrijeme da Celzijuse prepustim nekim novim generacijama... Možda samo Nives... - napisala je pjevačica u opisu fotografije. Odmah joj se javila i voditeljica Ecija Ivušić koja je napisala da za to još nije vrijeme.

Brojni pratitelji složili su se s Ecijom i komentirali kako nikako ne smije napustiti javnu scenu, a neki su otišli i korak dalje pa su pisali kako nitko neće zamijeniti fatalnu Nives. 

- Ti si rođena za scenu. Ne odlazi. Nije još vrijeme. Ove nove zvijezde nisu ti do koljena. S toliko godina još uvijek si broj jedan - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14
Ivančica Pahor: Pobijedit ću rak zbog svoje majke i kćeri...
BIVŠA MISICA ZA 24SATA

Ivančica Pahor: Pobijedit ću rak zbog svoje majke i kćeri...

Ivančici su nedavno otkrili karcinom limfnih čvorova. Primajući satima kemoterapiju smogla je snage pričati o svojoj borbi
Otto, Selma i Egon završili su u strest testu, a Krunoslav je oduševio žiri u 'MasterChefu'
'Ispunio sam cilj, pobijedio sam sam sebe'

Otto, Selma i Egon završili su u strest testu, a Krunoslav je oduševio žiri u 'MasterChefu'

Kandidati su u samo tri minute morali prikupiti namirnice, a zatim u 60 minuta osmisliti jelo s najmanje tri komponente, u kojima je jedna morala biti upravo tehnika koju su dobili