Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
143 komentara

Njegova 'oprema' je premala: Spoj bez sretnog završetka

Ovog puta spoj je bio prenošen uživo preko Instagrama. Nakon upoznavanja, Bonnie ga je pitala je li bio s kim otkako je prekinuo vezu, a on je odgovorio da se seksao večer prije

Foto: Screenshot

Voditelji Kyle i Jackie O s australskog radija KIIS FM odlučili su u svojoj emisiji napraviti 'reality za spajanje ljudi' pa su pozvali Danielle i Richieja. Par se ubrzo potpuno razodjenuo, a Danielle je zatim izjavila da je za 'malo maženja'. Danielle i Richie ubrzo su se našli u vrućem kličnu, a istu večer su se, priznaju poseksali.

Sada je na red došao drugi par, Bonnie i Simon, čija priča nije imala sretan završetak. Ona je zaključila da sadržaj njegovih gaća nije neka sreća, a on je rekao da žena s kojom se seksao večer prije ima bolje grudi.

Ovog puta spoj je bio prenošen uživo na Instagramu, a pratilo ga je preko 10 tisuća ljudi. Nakon upoznavanja, Bonnie ga je pitala je li bio s kim otkako je prekinuo vezu, a on je odgovorio da se seksao večer prije. Skinuli su se, ali je oduševljenje ubrzo splasnulo.

- Nadam se da ti barem raste, jer se nema što tu vidjeti - rekla je Bonnie, a Simon joj nije ostao dužan.

 - Mogle su biti malo veće - kontrirao je Simon komentarom o njezinim grudima i dodao da je 'ona s kojom se seksao večer bila bujnija'.

Bonnie je zaključila da ništa od toga, a Simon joj je poručio: "Ona sinoć je bila bolja". 

 

NAKED DATING couple enjoyed insulting each other! 😂 full video on our Facebook page! #KIIS1065 #KJShow

A post shared by Kyle and Jackie O (@kyleandjackieo) on

Message