Show

Komentari 7

Njihovo vjenčanje trebalo je biti samo gluma, ali svećenik je sve shvatio ozbiljno: 'Bok, mužiću!'

Njihovo vjenčanje trebalo je biti samo gluma, ali svećenik je sve shvatio ozbiljno: 'Bok, mužiću!'

Winona i Keanu snimali su 1992. film 'Dracula', a za njihovo vjenčanje na setu bio je pravi svećenik koji je održao cijeli obred. Sad se šale na račun vjenčanja i međusobno se oslovljavaju kao da su u braku

Glumci Winona Ryder (50) i Keanu Reeves (57) već se dugi niz godina šale na račun svog braka, za kojeg mnogi tvrde da je bio pravi. Winona i Keanu vjenčali su se na setu filma 'Drakula', a obred je predvodio pravi svećenik. 

- Winona kaže da smo vjenčani. Francis Ford Coppola također. Tako da smo očito vjenčani ispred Boga - rekao je Keanu za Esquire.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne, kunem se Bogom, mislim da smo vjenčani u stvarnom životu. U toj sceni redatelj je koristio pravog rumunjskog svećenika. Napravio cijelu stvar, obred. Dakle, mislim da smo u braku - rekla je Winona Entertainment Weeklyju

Nakon što je Winona shvatila da su se možda zbija vjenčali te da su supružnici (bar u Rumunjskoj), počela ga je zvati mužem svaki put kad bi razgovarali.

- Ponekad dobijem poruku: 'Bok, mužu', iako joj na početku nisam vjerovao da bi to moglo biti stvarno.

Redatelj tvrdi da je svećenik obavio autentičan obred, pa od tad postoje i šale na račun našeg braka koji se odgodio na setu.

 

 

Najčitaniji članci