Obavijesti

Show

Komentari 0

Noa Beach Club – najava sezone, gost Bruno from Ibiza

Noa Beach Club – najava sezone, gost Bruno from Ibiza
2

NOA ponosno ulazi u svoju treću sezonu, ljeto u kojem će definitivno potvrditi status kluba koji pomiče granice Zrća kakvog smo do sada poznavali

VIDEO

U Zagrebu, 25. 05. 2013. (subota) s početkom u 12 h, Noa Beach Club predstavlja svoje nove zabavne sadržaje te klupski program kojim će potvrditi status kluba koji pomiče granice Zrća kakvog smo do sada poznavali. Predstavljanje će se održati u Preobraženskoj ulici, u samom srcu grada, na terasi kafića Supercaffe. 

Očekuje nas izuzetno atraktivni 3D performance, u smislu scenografske instalacije, te gostovanje Brune from Ibiza, neprikosnovenog teškaša svjetske DJ scene, dugogodišnjeg rezidenta Cafe del Mara, glazbenika koji je prodao milijune nosača zvuka.

Zagrebačka špica polako prestaje biti poligon predizbornih događanja i postaje mjesto na kojem NOA BEACH CLUB predstavlja nove zabavne sadržaje, vizualni identitet koji joj definitivno donosi status najljepšeg kluba na Jadranu, te spektakularan klupski program. 

NOA ponosno ulazi u svoju treću sezonu, ljeto u kojem će definitivno potvrditi status kluba koji pomiče granice Zrća kakvog smo do sada poznavali. Predstavljanje će se održati 25.5.2013. (subota), u samom srcu grada, u Preobraženskoj ulici, na terasi kafića Supercaffe. Tom prigodom, Preobraženska će se zaista preobraziti. Prostorom će dominirati izuzetno atraktivni 3D performance, koji uključuje scenografsku instalaciju s drvenim molom, ležaljkama i palmama.

Ovogodišnja sezona nam u NOU tijekom čitavog ljeta donosi elitu svjetske DJ scene. Program će kulminirati spektakularnim karnevalom Circus Maximus (6. 08. – 8. 08.) na kojem će nastupiti svjetska celebrity DJ zvijzda Calvin Hurris te jednako čuven vizualno glazbeni spektakl SuperMartXe.

Circus Maximus će biti samo kulminacija bogate klupske sezone, u kojoj NOA predstavlja i mnoge druge DJ zvijezde. Kao njihova predsezonska prethodnica, samo za ovu priliku, u Zagreb nam dolazi Bruno from Ibiza,

svjetski poznati teškaš DJ scene, koji će zasigurno zapaliti uspavanu zagrebačku špicu. Bruno je poznat kao osmogodišnji rezident Cafe del Mara, a u njegovoj su glazbi uživali partijaneri najpoznatijih svjetskih klubova, kao što su Space, Pacha, Privilege i mnogi drugi.

Zbog niza razloga NOA BEACH CLUB se smatra jednim od najboljih klubova čitavog Mediterana. Smješten iznad vode, klub nudi epski pogled na sudar kristalno čistog jadranskog mora s visokim planinama, kombiniran s vrhunskim izborom glazbe i zabavnih sadržaja. Nakon posjeta NOI, čitavo vaše poimanje koncepta godišnjeg odmora promijenit će se zauvijek.

Ponosno ulazimo u našu treću sezonu, s impresivnom listom DJ-a u prethodnim ljetima i glazbenim senzacijama koje nam tek dolaze.

Nezaboravno glazbeno iskustvo garantiramo vrhunskom selekcijom DJ-a, prvoklasnim sustavom zvuka, 3D projekcijama, laserskim showom u kombinaciji s atraktivnim plesačima i performerima. Osim toga, klub nudi pet velikih šankova, vez za jahte, VIP i lounch odjeljke, bazen, stolove za masažu i još mnogo toga. Svaki istinski ljubitelj zabave i vrhunske glazbe zna da NOA nije samo ljetno odredište, nego i ljetna sudbina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Goran Bogdan o novom filmu: 'Zbog uloge sam čitao izvješće sa suda koje ledi krv u žilama'
ISPRIČAO ZA 24SATA

Goran Bogdan o novom filmu: 'Zbog uloge sam čitao izvješće sa suda koje ledi krv u žilama'

'Čovjek koji nije mogao šutjeti' imat će premijeru na 77. Filmskom festivalu u Cannesu. Sniman je prema istinitom događaju - ubojstvu 20 nesrpskih civila u Bosni...

Koncert je rasprodan! U Imotski stiže 20.000 ljudi. Organizator: 'Bit će spektakl s Thompsonom'
STADION GOSPIN DOLAC

Koncert je rasprodan! U Imotski stiže 20.000 ljudi. Organizator: 'Bit će spektakl s Thompsonom'

Pjevač će s Matom Bulićem i Draženom Zečićem nastupiti 6. kolovoza na obnovljenom stadionu Gospin dolac
VIDEO Cijeli Umag plesao je uz Baby Lasagnu! Na Sea Staru je oduševio i novim pjesmama
NASTUPAO NA GLAVNOJ POZORNICI

VIDEO Cijeli Umag plesao je uz Baby Lasagnu! Na Sea Staru je oduševio i novim pjesmama

Prije njegova izlaska na pozornicu je cijela publika uzvikivala njegovo ime, a dočekali su ga s ogromnim aplauzom i još većim vriskom