Show

Komentari 22

Nogometaš John Terry ujutro voli dati supruzi 'dobar pogled'

Nogometaš John Terry ujutro voli dati supruzi 'dobar pogled'

Toni Terry objavila objavila je muževu fotografiju s odmora na Maldivima na kojem je par prošlog mjeseca proslavio 11. godišnjicu braka. Njezina fotografija je razveselila brojne žene

Prisjećam se svog jutarnjeg pogleda na privatnom otoku. Gospodin T me uvijek nasmije, pohvalila se Toni Terry (36). Supruga engleskog nogometaša Johna Terryja (37) objavila je fotografiju s odmora na Maldivima na kojem je par prošlog mjeseca proslavio 11. godišnjicu braka. 

John je na slici gol na terasi i čini se kao da se razgibava, a Toni je prekrila njegovu stražnjicu velikim emotikonom. Njezina fotografija je razveselila brojne žene koje su komentirale kako ima odličan pogled i da joj zavide. 

- Baš si sretnica. Mogla bi nam pokazati što se nalazi iza emotikona - komentirale su nogometaševe obožavateljice. Dodale su kako su se one budile s osmijehom na licu kada je Terry bio kapetan engleskog kluba Aston Ville. Nakon što je Toni razveselila žene, požalila se na 'probleme' s kožom. 

- Mislim da trebam poraditi na ovim crtama od sunčanja - istaknula je nogometaševa supruga. Njezinim fanovima nije bilo jasno zašto ju to muči i komentirali su kako odlično izgleda te da nema smisla da se time opterećuje. 

- Sviđaju mi se i te crte na tebi. John Terry je pravi srećković - zaključili su. Toni je fitness trenerica i često se hvali golišavim slikama svog tijela, a natjecala se za Englesku u dresurnom jahanju. Par je skupa 17 godina i vjenčali su se 2007. Imaju blizance Georgieja Johna i Summer Rose (11).