Obavijesti

Show

Komentari 89

Nogometašima može biti žao: Ove ljepotice su im 'pobjegle'

Nogometašima može biti žao: Ove ljepotice su im 'pobjegle'
15

LJUBAVNI KRAH Sammir se od prekida s Yasmin Chemin nikad nije oporavio, a Brazilka je u međuvremenu postala slavna manekenka i bodybuilderica...

VIDEO

On se baš nikad neće promijeniti. Još je neozbiljni dječak. Rođen je za zabave, djevojke i noćni život. On nikad neće biti ozbiljan čovjek, jednostavno je ostao dijete. Da se htio promijeniti i da je htio nešto ozbiljno, pokazao bi mi to, rekla je Yasmin Chemin, bivša zaručnica Dinamova Brazilca Sammira nakon njihova konačnog prekida.

sammir i yasmine

Rekli bismo, proročanski. Jer Yasmin se od neozbiljnog Sammira maknula na vrijeme. Pa dok nestašni nogometaš pije vino na zagrebačkoj špici tijekom Dinamovih utakmica - Yasmin u Brazilu gradi karijeru supermodela i bodybuilderice. A u slučaju da joj dosadi golotinja, u što čisto sumnjamo jer Yasmin od nje jako dobro zarađuje, lijepa Brazilka uvijek se može posvetiti podučavanju.

Naime, dok je Sammir igrao u Dinamu između 2007. i 2014. godine, ona je u Brazilu vrijedno prikupljala diplome. Završila je studij engleskog jezika, a onda je ubrzo upisala i pravni fakultet.

- Ona je žena koja ne može sjediti doma i biti samo kućanica. Divim joj se kako sve to stiže - hvalio je svoju Yasmin Sammir u doba ljubavi, nesvjestan da će ih uskoro upravo te razlike i razdvojiti. Jer Sammiru je trebala kućanica, mama koja će ga držati u redu, a ambiciozna Yasmin imala je svoj plan.

Zapravo, više njih. Koje je uspjela ostvariti i bez nogometaša. Njegove milijune nije htjela, znala je da može doći do njih sama. Par ima i sina, zbog kojeg su ostali u dobrim odnosima, a dok Sammir zarađuje sjedeći na klupi Dinama, dio očinskih odgovornosti preuzeo je novi Yasminin izabranik. I on dolazi iz svijeta sporta, samo što on ne udara loptu nego ljude. Profesorica engleskog već je nekoliko godina u vezi s MMA borcem Erykom Andersom.

Sve bi možda bilo drukčije da nije bilo, kako im Yasmin “tepa” - zagrebačkih sponzoruša. Sammir bi možda i dalje bio član “vatrenih”, a Yasmine bi postala hrvatska snaha.

- Djevojke koje se tako ponašaju u Brazilu za to dobivaju novac, a u Zagrebu se besplatno nude za seks. Ne poštuju nikoga, ali ni sebe. Vidjela sam poruke u kojima mu se otvoreno nude za seks jer misle da će postati poznate i slavne ako ih netko vidi s poznatim nogometašem poput Sammira - pričala je tad razočarana ljepotica.

Njezina karijera od trenutka razlaza krenula je uzlaznom putanjom, a Sammir, iako je u međuvremenu zaradio milijune igrajući u Kini, nikad nije bio tako dobar nogometaš kao u doba dok je u Zagrebu na njega pazila sunarodnjakinja Yasmin...

Nije Yasmin jedina koja je nogometaša zamijenila drugim sportašem.

Prije sedam godina novinarske stupce punila je veza nogometaša Marka Livaje i manekenke Valentine Miletić.

- S Markom bih i na kraj svijeta - govorila je tad manekenka i sportska novinarka. Kraj svijeta s nogometašem nije dočekala, ali zato zagrljaj i poljupce mlađahnog tenisača Borne Ćorića jest.

No kako to najčešće biva, ni ova sportsko-estradna veza nije dočekala svoj happy end. Šuška se kako su glavni krivac za to godine. Šest godina starija, pa i u ovakvim vezama iskusnija Valentina ipak je bila prevelik zalogaj za dvadesetogodišnjeg zagrebačkog tenisača.

Razlika u godinama dugo nije bila problem Davoru Šukeru. U vrijeme svoje najveće slave, dok je žario i palio po Španjolskoj, Davora (50) je osvojila novinarka Ana Obregon (62). Činilo se kako je atraktivna voditeljica uspjela obuzdati današnjeg predsjednika HNS-a, ali kako već i sami znate, to nije bio slučaj. I danas je Brend solo, a brak i ozbiljna veza za njega su i dalje apstraktni pojmovi.

Šteta, jer Španjolka se nedavno u 62. godini skinula za Playboy i pokazala kako i u poznim godinama privlačnošću može posramiti i upola mlađe djevojke.

Iza tih veza ostali su ožiljci, ali oni emotivni. Jedino Vedran Ćorluka ima trajni, stvarni, ožiljak. Naime, u vrijeme svoje veze s Ivom Buzov, nogometaš je bio toliko siguran kako je ona prava da je njeno ime odlučio tetovirati na ruku... Tetovažu je poslije ipak uklonio...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin