Obavijesti

Show

Komentari 38

Norveška princeza: 'Zaljubljena sam u šamana koji voli dečke...'

Norveška princeza: 'Zaljubljena sam  u šamana koji voli dečke...'
7

Nije na vama da me osuđujete. Odabrala sam ga iz ljubavi. Šaman Durek samo je čovjek s kojim volim provoditi vrijeme i koji me ispunjava, obratila se princeza Martha Louise javnosti

VIDEO

Norveška princeza Märtha Louise (47) nedavno je šokirala javnost kad je na društvenim mrežama objavila da je u vezi s šamanom Durekom, pravim imenom Derekom Verrettom (44). Princeza nije dala do znanja kako se par upoznao, no navodno su u vezi od studenog prošle godine.

Šaman je prije nekoliko dan sletio u Oslo s dvije nećakinje, a na aerodromu ga je dočekala princeza. Par uskoro kreće na turneju kroz pet skandinavskih gradova - Stavanger, Tromso, Oslo, Kopenhagen i Fredrikstad, u kojima će održati seminare, radionice i meditacije pod nazivom 'Princeza i šaman' te 'Aktivirana božanstvenost', a cijena im je između 416 i 896 kuna. 

- Zaljubiti se u klijenta bila je posljednja stvar na umu šamana Dureka, no privlačnost između njih dvoje bila je fatalna. Oboje vjeruju kako su se poznavali tijekom mnogih prijašnjih života i da u ovom životu mogu pomoći u liječenju svijeta sa svojim plemenom, njihovim sljedbenicima. Durek vjeruje da je bio kralj u prošlom životu i da su on i princeza Martha bili suprug i supruga u više života - izjavio je bliski izvor za Daily Mail. I dok je par sretno zaljubljen, javnost i nije baš oduševljena time što se princeza, kako kažu, 'vucara' s šamanom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo je totalno neprimjereno jednoj princezi, ali dobro... ljubav ne pita - komentirali su obožavatelji, ali princeza im nije ostala dužna. Vrlo brzo reagirala je putem društvenih mreža. 

- Kada upoznaš svoju srodnu dušu, jednostavno znaš. Imala sam dovoljno sreće da upoznam svoju. Šaman Durek je promijenio moj život. Zbog njega sam shvatila što znači bezuvjetna ljubav. On me prihvaća bez ikakvih pitanja ili straha i uvijek me nasmije. Osjećam se tako sretno i blagoslovljeno što je on moj dečko. Hvala ti ljubavi moja što si me toliko velikodušno uključio u svoju obitelj. Volim te više od vječnosti. A onima koji osjećaju potrebu da me kritiziraju poručujem: 'Nije na vama da me osuđujete. Odabrala sam ga iz ljubavi. Šaman Durek samo je čovjek s kojim volim provoditi vrijeme i koji me ispunjava. Zahvaljujem svima na poštivanju mojih odluka i izbora partnera. Sve što znam u ovom trenutku je da se volimo i super sam sretna' - napisala je. 

Norveška princeza razvela se 2016. godine nakon 14 godina braka od supruga Arija Behna s kojim ima troje djece. Britanski mediji pišu kako je Märthu privukla šamanova duhovnost.

- Ono što osjećam prema Marthi čisto je prihvaćanje mog višedimenzionalnog sebe. Ne samo šamana, već i jakog čovjeka, žene, jaguara, ET-ja, znanstvenika i anđela - izjavio je. 

Varrett tvrdi kako je svoje šamanske sposobnosti osjetio sa svega dvije godine, a danas mu na seanse dolaze zvijezde poput Gwyneth Paltrow (46) i Nine Dobrev (30).

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'