Obavijesti

Show

Komentari 4

'Not a Crime': Damir Kedžo se odlučio za novi korak u karijeri

'Not a Crime': Damir Kedžo se odlučio za novi korak u karijeri
3

Pjevač je potpisao ugovor s novom izdavačkom kućom, a tim je objavio i novi singl 'Not a crime' s kojim će se svi, kaže Kedžo, koji su bili zaljubljeni moći poistovjetiti

VIDEO

Samo nekoliko mjeseci nakon uspjeha sa singlom "Sve u meni se budi", Damir Kedžo potpisao je ugovor s Gold Entertainment Management Agency, a tim potpisom objavio je i novi singl. 

- Drago mi je što sam postao dio GEMA tima. Dugo sam čekao s objavljivanjem singla i pao mi je kamen sa srca kad sam shvatio da napokon izlazi. Suradnja s GEMOM je nekakav logičan slijed događaja - rekao je pjevač.

Nadodaje kako je u fazi kada ima jako puno toga za dati i drago mu je da je GEMA to prepoznala, te se veseli svim izazovima koji su pred njima.

- Damir Kedžo je jedan od najboljih vokala u regiji i sretan sam što je odabrao GEMU. Uvjeren sam da će ovo biti odlična suradnja - rekao je vlasnik agencije, bubnjar zagrebačkog benda Pravila igre, Goran Belošević.

Singl je nastao prošle godine u Stockholmu, a ono što Kedžu najviše veseli je što se po prvi puta pojavljuje u ulozi koautora.

- "Not a crime" je energična i pozitivna pjesma, ima poruku s kojom se svatko tko se ikad zaljubio istinski može poistovjetiti - rekao je Kedžo. 

Uz njega, pjesmu potpisuju poznati švedski autori Gabriel Alares, Gustaf Svenungsson i Magnus Wallin, te Starfish & Sebastian Lestapier koji su zaslužni za produkciju. 

- Suradnja s Damirom je izuzetno zadovoljstvo. Osim što posjeduje nevjerojatne vokalne sposobnosti, širi pozitivnu energiju, stoga je suradnja tekla vrlo jednostavno i sve je snimljeno u trenu - nadodaje Gabriel Alares.

Sljedeća postaja je Splitski festival, na kojem vrlo rado gostuje i jedva se čeka družiti sa splitskom publikom. Nakon prvog kruga glasanja za Cesaricu, publika je odlučila kojih se dvanaest finalista "bori" za HIT godine, a među njima je i pjesma "Sve u meni se budi" u potpisu Ante Pecotića. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin