Obavijesti

Show

Komentari 8

Nova Kraljica Hrvatske je Irena Jakičić, a po prvi puta će izbor za Kraljicu Svijeta biti kod nas

Nova Kraljica Hrvatske je Irena Jakičić, a po prvi puta će izbor za Kraljicu Svijeta biti kod nas
24

Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima obveze, dodijeljena je Josipi Hadrović koja je uz to osvojila i lentu kraljice elegancije, a druga princeza postala je Ana Lambaša

VIDEO

Koji smo mi sretnici, kakve žene kraj sebe imamo, često ističu Hrvati na društvenim mrežama. Sve je prštalo od ljepote i u Rovinju u utorak, kad je bio izbor Kraljice Hrvatske 2022. za Kraljicu Svijeta. Titulu najbolje ponijela je Irena Jakičić.

Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Josipi Hadrović koja je uz to osvojila i lentu kraljice elegancije, a druga princeza postala je Ana Lambaša. Lucija Mišan je ponijela titulu Kraljice osobnosti, Ema Široki ponijela je lentu Kraljice fotogeničnosti te je Ana Bakula osvojila titulu Kraljice medija.

Žiri je imao težak zadatak, čak njih 15 moralo je odlučiti tko će postati nova Kraljica Hrvatske: Odete Sapač, direktorica turističke zajednice grada Rovinja i predsjednica žirija, Zoran Krajinović, odvjetnik – odvjetničko društvo Krajinović i partneri, Ivanka Rajković, ravnateljica poliklinike Medikol, Zvonko Popović, vlasnik Kanaana, kralj čipsa, Vesna Žugović, ravnateljica poliklinike Veir, Martin Georg Cohn, gradonačelnik njemačkog grada Leonberga koji je pobjednici uručio lentu i cvijeće, Natalija Brkić, predsjednica Direkcije Kraljice Hrvatske, Juraj Mihaljević, Kralj Hrvatskih vina, vlasnik Iločkih podruma koji su proizveli vino i pjenušac Kraljica Hrvatske, Josip Grubeša, ministar pravde Bosne i Hercegovine, Paško Dodić, vlasnik Zlatarnice Dodić, Lennarta Spajić - aktualna kraljica Hrvatske, Mario Malović, Primarius, dr. specijalist opće i plastično rekonstruktivne i estetske kirurgije, Sanja Faber, predstavnica austrijskog brenda cipela Högl, Igor Franković, vlasnik i direktor radija Rovinj FM i Andrej Schilling, poduzetnik vlasnik brenda Aqavel Skincare.

Zlata Mück Sušec i Mario Sedmak bili su zaduženi za vođenje svečanosti, a sve prisutne je zabavljao Giuliano Đanić, koji je svojim brojnim hitovima uljepšao samu manifestaciju. Osim njega, svoj nastup je imala i grupa Feminnem. Pored pjevačkih točaka, nastupila je plesna skupina Megablast.

Publici su se djevojke predstavile u nekoliko izdanja. U raskošnim vjenčanicama, u kupaćim kostimima te u svečanim i zavodljivim haljinama svjetske modne kuće Alyce Paris. Djevojke su nosile i naočale svjetski poznate modne kuće Sherii Hill. Tortu i slastice izradila je srednja strukovna škola Eugena Kumičića iz Rovinja uz mentorstvo profesorice gospođe Silvije Cah. 

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj. Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske su ekskluzivno najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatski te najavili svjetski izbor u Hrvatskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju