Obavijesti

Show

Komentari 35

Nova uloga: 'Zubatu' Maju nije prepoznao čak ni Modni Mačak

Nova uloga: 'Zubatu' Maju nije prepoznao čak ni Modni Mačak
4

TEŠKE BOJE Plemenitaški bljedoliku Maju Šuput šminkeri su morali satima bojiti da bi postala tamnoputa diva Donna Summer. Svidjeli su joj se bujni uvojci

VIDEO

Izgledala sam si genijalno, a osjećala sam se iznenađujuće prirodno kao tamnoputa pjevačica. Kad su me prefarbali, postala sam egzotična verzija sebe, našalila se Maja Šuput (36), koja se transformirala u Donnu Summer u showu “Tvoje lice zvuči poznato”.

Pjevačica je provela više od tri sata pred ogledalom dok su joj majstori maske i šminkeri nanosili smeđu boju na cijelo tijelo i ugrađivali velike umjetne zube. Na novu protetiku navikla se kad je postala kralj romske glazbe Šaban Bajramović. Ugradnja trepavica na Maji bila je ekspresna, a pjevačici su se najviše svidjeli dugi crveni nokti koje je nosila i nakon showa po uzoru na američku kraljicu diska.

- Nakon osam emisija konačno sam dobila priliku da postanem seksi diva. Skroz sam se uživjela u ulogu i dala si oduška u pjevanju. Nakon što sam bila Robin Thicke, Bruno Mars i Džo Maračić Maki, poželjela sam konačno postati žena - rekla je zabavljačica.

Šuput odjeću inače bira i kupuje Marko Grubnić (33), poznatiji kao Modni Mačak. Majin protukandidat u pjevačkom natjecanju, glumac Dušan Bućan (39), postao je pjevač i plesač Bobby Farrell iz grupe Boney M.

- Kad sam se pogledao u zrcalo, prvo mi je palo na pamet da bih tako izgledao da sam pao u ugljen. Ali ono što me je iznenadilo je da je transformacija kratko trajala, ni punih sat vremena - rekao je glumac kojemu se svidjela nova afrofrizura.

Periku popularne “mikrofonke” Bućan je iz zafrkancije poželio zadržati za sebe. Sedamdesete mu nisu frajerske godine jer su se muškarci odijevali prešareno, a Boney M nikad nije slušao jer je to činila njegova mama.

- Zapravo sam ja najmanje uvjerljiv kao ‘crnac’ jer se transformacija nije tako dobro uklopila s mojom fizionomijom lica. Kolegice su me više impresionirale - pohvalio je Dušan natjecateljice showa.

Glumica Renata Sabljak (38) postala je Prince i zapjevala hit “Kiss Me”.

Da se pripremi za Princea, potražila je pomoć od mentora i lanjskog pobjednika Marija Petrekovića te koreografa Igora Barbarića. Njihove savjete nije prihvatila jer smatra da će sama bolje izvesti točku.

- Promatrala sam ih i odlučila ipak pičiti po svom - rekla nam je Sabljak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album