Show

Komentari 4

Nove pjesme Spajsica: Povodom 25. obljetnice 'Wannabe' izdaju posebni album, a bit će i kazeta

Nove pjesme Spajsica: Povodom 25. obljetnice 'Wannabe' izdaju posebni album, a bit će i kazeta

Spajsice ove godine imaju srebrni pir za svoju debitantsku pjesmu koja će navršiti 25 godina. Pjesmu 'Wannabe', svoje fanove i grupu odlučile su proslaviti kroz posebnu, nostalgičnu kampanju i s limitiranim albumom

Grupa 'Spice Girls' mnogima je u '90-ima promijenila svijet. Njihov debitantski singl 'Wannabe' instantno je postao globalni hit i lansirao ih među zvijezde. Njihov prvi album 'Spice' 1996. godine izazvao je ludilo po cijeloj Europi i mnogi su to usporedili s Beatlemanijom. Ista se formula ponavljala sa svakom novom pjesmom i albumom, ali su se tijekom 2000-ih godina rastale.

Sada se obožavatelji Spajsica ponovno mogu veseliti. U čast 25 godina od izdanja 'Wannabe' i postojanja grupe, Victoria Beckham (47), Mel B (46), Melanie C (47), Geri Halliwell (48) i Emma Bunton (45) najavile su poseban, limitirani album. Osim preko streaming platforma 'Wannabe25' fanovi će moći kupiti u fizičkom izdanju i to kao ploču i kao kazetu, za one posebno zagrižene.

Osim originalne pjesme 'Wannabe', u sklopu 'Wannabe25' bit će i originalna demo verzija pjesme, Junior Vasquez remix i do sad nikad objavljena pjesma 'Feed Your Love'. Poznato je kako su baladu 'Feed Your Love' uz Spajsice napisali Richard Stannard i Matt Rowe, koji potpisuju i 'Wannabe'.

Osim što su najavile 'Wannabe25', Spice Girls su povodom obljetnice pokrenule kampanju #IAmASpiceGirl. Pozvale su svoje obožavatelje da im se pridruže u slavlju ove velike brojke.

- Spice Girls pripadaju svima i zato želimo obilježiti 25 godina 'Wannabe' slaveći naše nevjerojatne fanove - rekle su.

- Vjerujemo kako postoji Spice Girl u svima nama, i želimo da nam se pridružite u šetnji stazama sjećanja! Želimo vas vidjeti kako pjevate iz dubine duše, plešete i da nam pokažete kako vas je inspirirala, na vas utjecala ili zabavila (grupa) - napisale su na društvenim mrežama i pozvale fanove da podijele svoja sjećanja.

Među obožavateljima koji su to već učinili našla se pjevačica Adele (33), glumica Blake Lively (33) i pjevač Sam Smith (29), kao i mnogi drugi manje poznati ljubitelji Spajsica. Tako je Adele podijelila fotografiju sebe u krevetu, iza kojeg je zid prepun 'Spice Girls' plakata.