Show

Komentari 4

Novi Bond: 'Superman' se isto javio za ulogu tajnog agenta

Novi Bond: 'Superman' se isto javio za ulogu tajnog agenta

Iako se Daniel Craig već nekoliko puta branio da nema namjeru napustiti serijal o tajnom agentu 007, potraga za njegovim nasljednikom je već uvelike u tijeku

Nakon najava da Daniel Craig odlazi iz serijala o tajnom agentu 007, počele su spekulacije o tome tko bi mogao, a i tko želi naslijediti glumca na mjestu seksi agenta. I dok su neki glumci upitne građe, odnosno muskulature (Tom Hiddleston), a drugima se spočitavala boja kože (Idris Elba), čini nam se da se rješenje nedavno samo nametnulo.

Henry Cavil, kojeg trenutačno možemo vidjeti u kinima u ulozi Supermana u spektaklu 'Batman v Superman: Zora pravednika', izjavio je da bi drage volje preuzeo ulogu.

- Vrlo sam zaposlen sa stvarima oko Supermana, no kada bi bilo mjesta za mene i kada bi me željeli u toj ulozi, bilo bi to super. Volio bih to učiniti - izjavio je glumac.

Glumca smo već vidjeli u špijunskoj ulozi, u prošlogodišnjem filmu 'Šifra U.N.C.L.E.', u kojem je ostavio podosta dobar dojam. Hoće li njegovo prethodno iskustvo utjecati na producente filma, ostaje neodgovoreno pitanje.

Cavilla možete već danas pogledati u filmu 'Batman v Superman: Zora pravednika'  u CineStar kinima.

Najčitaniji članci