Show

Komentari 0

Novi film o Batmanu u prvom vikendu prikazivanja u SAD-u zaradio 900 milijuna kuna

Novi film o Batmanu u prvom vikendu prikazivanja u SAD-u zaradio 900 milijuna kuna

Sonyjev avanturistički film Uncharted, s Tomom Hollandom u glavnoj ulozi lovca na blago, pao je na ljestvici, dok je komedija Dog Metro Goldwyna Mayera s Channingom Tatumom u glavnom ulozi, zauzela treće mjesto

Warner Brosov najnoviji film o Batmanu tijekom vikenda je u sjevernoameričkim kinima uprihodio oko 900 milijuna kuna, postavši tako prvi ovogodišnji film koji je u prvom vikendu prikazivanja premašio zaradu od 700 milijuna kuna, podaci su tvrtke Exhibitor Relations.

POGLEDAJTE VIDEO:

Produkcija ove posebno mračne verzije filmova o Batmanu s engleskim glumcem Robertom Pattinsonom (35) u glavnoj ulozi stajala je oko 1,3 milijarde kuna.

Sonyjev Spider-Man: No Way Home drugi je film iz razdoblja pandemije koji je u prvome vikendu prikazivanja u kinima premašio granicu od 700 milijuna kuna zarade. Nakon premijere u prosincu zabilježio je golemu prodaju ulaznica od 1,8 milijardi kuna.

Sonyjev avanturistički film Uncharted, s Tomom Hollandom (25) u glavnoj ulozi lovca na blago, pao je na ljestvici, zaradivši dosad ukupno 76 milijuna kuna.

Komedija Dog Metro Goldwyna Mayera s Channingom Tatumom (41) u glavnom ulozi, zauzela je treće mjesto sa zarađenih 40 milijuna kuna.

Na četvrtom je mjestu Spider-Man s 30 milijuna kuna zarađenih od domaće prodaje ulaznica nakon 12 tjedana prikazivanja u kinima. Na međunarodnom tržištu dosad je uprihodio oko sedam milijardi kuna. Peto mjesto, jedno niže u odnosu na prošli tjedan, zauzeo je film Smrt na Nilu Kennetha Branagha sa zarađenih 18 milijuna kuna.

POGLEDAJTE I 24 PITANJA SA ZORJOM PAJIĆ:

Najčitaniji članci