Obavijesti

Show

Komentari 4

Novi izazovi: 'Kandidati imaju velikih problema s mozgom...'

Novi izazovi: 'Kandidati imaju velikih problema s mozgom...'
4

Nova grupa natjecatelja showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' započela je svoju kulinarsku avanturu vrlo ambicioznim receptima. Je li moguće skuhati sarmu, u svega 60 minuta?

VIDEO

U posljednjem selekcijskom tjednu osam se parova bori za prolaz u drugi krug natjecanja. Žiri nije bio ushićen onime što su bivši natjecatelji donijeli na kušanje pa nova grupa kuhara-amatera mora dati i 200% sebe kako bi već u samom startu popravila dojam i loš predosjećaj žirija.

Zbog toga su natjecatelji izabrali vrlo zanimljive namirnice koje se ne kuhaju svaki dan, niti se poslužuju u svakom restoranu.

- Ja nikada nisam radio s mozgom. Recite mi, kako ćete ga koristiti? Zašto ga perete vodom? Ja vas to pitam da znate objasniti i gledateljima zašto radite neke stvari s mozgom - provocira Tomislav Špiček natjecatelje, znajući da će ih svojim dvosmislenim pitanjima dodatno zbuniti.

No ponekad se i žiri iznenadi otkačenim smislom za humor kandidata, pa će tako na pitanje 'Znaju li gdje se mozak uopće nalazi', Špiček dobiti odgovor – 'Kako kome!', i time nasmijati sve prisutne na setu.

Tko je kuhao mozgom, a tko bez mozga, doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 20 sati na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin