Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Novi Poirot izgubio je poznate brkove, ali i belgijski naglasak

U scenariju za novu BBC-jevu adaptaciju, jedan od mnogobrojnih policajaca koji ne vole Poirota komentara kako detektiv nije sklon ženama - otkrio je Malkovich Radio Timesu

Foto: Promo
15 komentara

Dvije su stvari koje ljude asociraju na Herculea Poirota - ekstravagantni brkovi i teški belgijski naglasak.

Musical starring John Malkovich to premiere in Hamburg OPAKA PROMJENA 'The ABC Murders': Novog će Poirota odglumiti Amerikanac

Međutim, BBC-jeva adaptacija u potpunosti je izmijenila lika iz romana Agathe Christie i jednog od najpoznatijih detektiva svih vremena.

Foto: Promo

John Malkovich (64) našao se u ulozi pomalo drugačijeg Poirota.

BBC je pripremio novu verziju 'Ubojstava po abecedi', koja Poirota prikazuje potpuno drugačije nego što smo ga navikli gledati.

ITV | Autor: ITV Foto: ITV

- U našoj verziji, Poirot živi u Engleskoj 20 godina te je uspio ne izgledati kao stranac te govori engleski kao što ga govore sami Englezi - objasnio je Malkovich.

Musical starring John Malkovich to premiere in Hamburg GLUMAC HRVATSKIH KORIJENA Malkovich je počeo dizajnirati odjeću: To je način izražavanja

Glumac hrvatskih korijena priznao je da mu je bilo teško raditi na adaptaciji 'novog' Poirota.

- Obožavatelji Poirota i Agathe Christie možda čak zamrze ovakvu verziju, nisam siguran kako će reagirati - rekao je Malković.

Novi film pozabavit će se i povijesti, pa tako i seksualnošću, samog Poirota

Foto: NICOLA DOVE

Belgijski detektiv poznat je kao cjeloživotni neženja, a neki su nagađali o njegovoj vezi sa satnikom Arthurom Hastingom, koji se pojavljuje u mnogim romanima.

DOPUTOVAO ZBOG NJEGA 'Imamo isto čelo': Daleki rođak u Zagrebu zaskočio Malkovicha

- U scenariju, jedan od mnogobrojnih policajaca koji ne vole Poirota komentara kako detektiv nije sklon ženama - otkrio je Malkovich Radio Timesu.

Priznao je da scenarij 'baca novo svjetlo na Poirotovu povijest, što može iznenaditi neke ljude'. A hoće li nas iznenaditi, vidjet ćemo uskoro, kada, sad već kontroverzna, 'Ubojstava po abecedi' krenu s prikazivanjem.

 

 

Tema: FILM

Message