Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
88 komentara

Novi život BB pobjednika Saše: Sada slika i tetovira u Švedskoj

Saša je 2004., kao pobjednik Big Brothera, osvojio milijun kuna. Novac je uložio u gradnju kuće, a u rodnom Bjelovaru otvorio je tada i salon za tetoviranje

Foto: RTL televizija
88 komentara

Pobjednik prvog hrvatskog Big Brothera Saša Tkalčević (46) od kraja 2016. živi i radi u Stockholmu sa svojom drugom suprugom Mirelom i djecom. Prošle godine je otkrio da se svojim omiljenim poslom, tetoviranjem, bavi i u Švedskoj.

- Nije mi žao što sam otišao iz Hrvatske. Napravio sam to zbog školovanja svoje djece. Lijepo nam je i uživamo u ovoj okolini - rekao je Tkalčević. 

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

U Švedskoj je otvorio vlastiti tattoo salon i umjetničku galeriju 'Art arrow' jer mu je i slikanje velika strast. 

Saša već duže vrijeme ima i drugačiji imidž. Pobjednik prvog Big Brothera pustio je dugu bradu te sada, kako mu kažu prijatelji, izgleda poput pravog Vikinga. Na bradu su ga, kaže Saša, nagovorili sinovi. 

Sa suprugom Mirelom je u braku od lipnja 2015., a njihov sin Neo tada je proslavio prvi rođendan. 

Život u Stockholmu Tkalčeviću se jako sviđa, a to je potvrdio i u emisiji Mala sestra koja prati zbivanja u Big Brother kući.

Saša je 2004., kao pobjednik Big Brothera, osvojio milijun kuna. Novac je uložio u gradnju kuće, a u rodnom Bjelovaru otvorio je salon za tetoviranje.

SKINULA ODORU Renata je na televiziji tražila ljubav, a u BB-u želi provod

Saša je 2014. namjeravao pješke putovati po svijetu s redateljicom Antonijom Putić, a putovanje je trebalo trajati najmanje godinu i pol dana. No onda je upoznao Mirelu, s kojom se odmah 'skrasio'. 'Viking' Saša 2008. dobio je i prvog unuka. 

- Nije da mu nisam govorio da se treba zaštititi. Čak sam mu i kupovao kondome no, eto, dogodilo se - našalio se biker. 

Naši partneri pišu
Message