Show

Komentari 32

Novković 'ogolio' dušu: Tina Walme mu zanosno plesala

Novković 'ogolio' dušu: Tina Walme mu zanosno plesala

Frizura i make-up postojani nakon pet sati plesanja za novi spot Borisa Novkovića, napisala je Walme i pokazala kako izgleda. Nije dugo trebalo da se u komentarima krenu nizati komplimenti

Plesačica Valentina Walme (28) bila je mentorica u showu 'Ples sa zvijezdama', plesala je i u raznim drugim showovima, a dijelila je pozornicu i s velikim regionalnim izvođačima poput Severine, Indire i drugih.

POGLEDAJTE VIDEO: Walme na 'Poligrafu'

Zbog karantene je ovog proljeća bila na prisilnom odmoru, što je za nju poput kakve kazne, ali sada se pohvalila kako je sate provela plešući. Bila je kod frizera i vizažista te došla u dvoranu kako bi plesala za spot Borisa Novkovića (53). On je u nekim trenucima bio pored nje i svirao gitaru, a Walme je skakutala i 'tresla' kosom.

Riječ je o novoj pjesmi i spotu 'Dinamit' u kojoj je Boris 'ogolio' dušu. 

- Frizura i make-up postojani nakon pet sati plesanja za novi spot Borisa Novkovića - napisala je Walme i pokazala kako izgleda nakon što je dugo plesala.

Nije dugo trebalo da se u komentarima krenu nizati komplimenti. 

- Ne mogu prestati gledat koliko si lijepa - napisala joj je jedna pratiteljica, a druga se složila pa dodala: 

- Tinaaa, predivna si. 

Ovog ljeta šuškalo se kako u braku Borisa i manekenke Iris Volf (27) ne cvjetaju ruže, a to je ovih dana potvrdila i sama Iris, koja se nakon dvogodišnje stanke od pista i kamera fotoaparata vratila poslu i snimila kampanju za kultni zagrebački butik.

- Jako sam se veselila tom snimanju jer sam se zaželjela posla koji volim i koji mi je nedostajao. Uživam u promjenama izgleda, šminke, frizure... Poziranje mi je draže od modnih pista. Čim sam stala pred objektiv, činilo mi se kao da stanke nije ni bilo. Odmah sam se osjećala opušteno i odradila cjelodnevno snimanje koje mi je prošlo u tren - ispričala je Iris za Večernji list i dodala kako je istina da ne živi sa suprugom, ali nije htjela otkrivati detalje njihova prekida. 

Najčitaniji članci