Obavijesti

Show

Komentari 0

Novogodišnji spektakl: Mark Knight i Gold dolaze u Zagreb

Novogodišnji spektakl: Mark Knight i Gold dolaze u Zagreb
3

U dva dana nezaboravno dobrog dočeka Nove godine nastupiti će više od 20 DJ-eva na 2 odvojena stage-a. Svi gosti moće će uživati u svjetski poznatim imenima

VIDEO

Playground NYE Croatia Festival koji će se održati 31. 12. '14 i 1. 1. '15 u Boćarskom domu najavio je kompletni line up za najveći novogodišnji spektakl u regiji. U dva dana nezaboravno dobrog dočeka Nove godine nastupiti će više od 20 DJ-eva na 2 odvojena stage-a. Svi gosti moće će uživati u svjetski poznatim imenima poput Thomas Golda za Novu godinu te Marka Knighta za reprizu dočeka.

Svjetski poznata imena dolaze u Zagreb

Thomas Gold je Berlinski DJ i producent koji je zadnjih par godina osvojio svjetsku electro house scenu svojim hitovima. Nastupao je po svjetskim  klubovima, priznatim festivalima poput Tomorrowlanda, Ultra Music Festivala a svojim radom dobio je rezidenciju u jednom od najpoznatijih klubova na svijetu Live u Las Vegasu. 

Mark Knight je londonski Dj, svjetskog kalibra, ime dobro poznato svim ljubiteljima electro house glazbe, Mark Knight nastupiti će na reprizi dočeka Nove godine zajedno sa Toolroom records programom poznat po imenu Toolroom takeover. 

Re:forma! & Astralis na 2. stageu

Uz svjetski poznata imena za kvalitetu i odličnu atmosferu pobrinuti će se re:forma! koja je poznata po odličnoj i u najmanju ruku drugačiju produkciju koja uvijek izaziva oduševljenje među posjetiteljima. Na drugom stageu pridružit će im se Astralis (Go Cut & Ludvig) te TrancePort & drugi.

Special guest TBA

Uz svjetski poznata imena organizatori najavljuju da će objaviti još jednu od zvijezda elektronske glazbe i to do kraja ovog tjedna a nastupati će na reprizi dočeka 01.01.'15.

Ostale zanimljivosti

Uz poznata svjestka DJ imena nastupit će i Vanillaz, Joe2Shine, Kosta Radman, TCTS, Just Kidding, Applebottom & drugi rezident DJ-i.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin