Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Novouređeni Green Gold Club, meka dobre zabave u Zagrebu

Kad kiša pada nekoliko dana i noći bez prestanka i čini vam se da svi spavaju i skrivaju se u kućama, onda povjerujte onima koji vam pričaju o ludom provodu

24sata
Foto: 24sata
2 komentara

Kad kiša pada nekoliko dana i noći bez prestanka i čini vam se da svi spavaju i skrivaju se u kućama, onda povjerujte onima koji vam svakog dana pričaju o ludom provodu u novouređenom Green Gold Clubu. Jedan od principa programskih urednika u Green Goldu je ne mijenjati ekipu koja pobjeđuje. Jedna od takvih, je ekipa tamburaškog benda Dyaco.

Zbog toga ih i ovaj vikend, kao i nekoliko sezona do sada, možete vidjeti i čuti četvrtkom  u Green Goldu. Dakle, košuljice i bluzice na sebe, ruke u zrak i uz tamburaše, u četvrtak, 15. ovog mjeseca, zaboraviti na brige. Za sve koji su bili uvjereni da se RnB i house može samo slušati s nosača zvuka, stiže ispravak netočnog navoda.

U petak, 16. listopada tu će vrst glazbe, samo u Green Goldu, uživo svirati beogradska grupa Makao. Naravno, pustit ćemo vas da se malo odmorite, ponovo uredite i onda dođete u subotu s nama dočekati zoru uz Dj party nazvan oktoBEER fest, uz Pan za 12 kuna. Pa vi recite da vikendom nitko ne misli na to kako se morate dobro zabaviti i opustiti od starog i uoči novog radnog tjedna. Zato je tu Club. Green Gold Club.

Naši partneri pišu
Message