Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
48 komentara

Obdukcija: Kokain i propofol ubili su Mitrovićevu ljubavnicu

Ivana nije mogla zaspati jer je uzela puno kokaina. Da se smiri uzela je propofol, jak anestetik. Pretjerala je, disanje se usporilo i ugušila se na podu hotelske sobe

Facebook
Foto: Facebook
48 komentara

Iako službeni toksikološki nalazi još nisu objavljeni, srpski Blic doznao je da je Ivana Bodrožić (31), za koju je i sam Željko Mitrović (47) priznao da su posljednjih nekoliko godina bili u bliskoj vezi, preminula od gušenja i zastoja srcaDo toga je, pišu, došlo jer se predozirala. 

Obdukcijom je utvrđeno da je preminula u krvi imala jako visoku razinu kokaina te anestetika propofola. Upravo joj je propofol, koji je navodno uzela jer je bila nemirna i nije mogla zaspati od previše kokaina, usporio disanje te se na kraju ugušila.

- Kako je obdukcija pokazala, kombinacija kokaina i propofola bila je kobna. To joj je usporilo disanje i rad srca zbog čega je došlo do gušenja i na kraju prestanka disanja i rada srca', otkrio je izvor iz Tužiteljstva za Blic.

Prije smrti bila na infuziji u VMA

Ivana je, piše Blic, iz hotelske sobe nazvala 50-godišnjeg Ljubišu P. koji u Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) radi kao reanimator. On je došao po nju i prevezao je do VMA gdje su joj dali infuziju, no tvrde da joj nisu dali propofol. Ljubiša ju je vratio u hotel i tamo je navodno sama uzela čak dvije ampule jakog anestetika.

Istražuju od koga je nabavila propofol

Podsjetimo, Ivanu je u hotelskoj sobi mrtvu pronašla sobarica. Sklupčana je ležala na podu. Na sebi je imala samo gaćice i majicu. Jedna igla sa špricom bila joj je zabodena u ruku, a druga je bila bačena na podu. Po tijelu je imala modrice, no obdukcijom je utvrđeno da joj ih nije zadao nitko drugi već su najvjerojatnije posljedica drogiranja.

Mitrović, vlasnik TV Pinka, na Ivaninom je sprovodu ridao i nekoliko se puta bacio na njen lijes. Policija još utvrđuje tko je Ivani prodao anestetik. Sofija K., medicinska sestra koja joj ga prije nabavljala, tvrdi da ona nije kriva, a Ljubiša P. tvrdi da anestetik nije dobila ni od njega niti ikog u VMA.

Naši partneri pišu
Message