Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
62 komentara

Obdukcijsko izvješće Paula Walkera: Užasavajuće ozljede

U tijelima glumca i prijatelja Rogera Rodasa nisu pronađeni tragovi droge ili alkohola. Automobil u kojem su se vozili kretao se brzinom većom od 160 km/h

REUTERS
Foto: REUTERS
62 komentara

Prema izvješću mrtvozorničkog ureda u Los Angelesu, tijelo glumca nakon prometne nesreće u kojoj je poginuo bilo je neprepoznatljivo, piše TMZ. Svi organi bili su spaljeni te ih nije bilo moguće donirati.  Kao službeni uzrok smti Paula Walkera navode se kombinirane posljedice traumatskih i toplinskih ozljeda. 

Tijelo glumca pronađeno je na suvozačevom mjestu u obrambenom stavu što pokazuje da se pokušao nekako zaštiti. Desno zapešće bilo mu je napuknuto, a lijeva ruka slomljena. 

Zadobio je višestruke prijelome po tijelu, uključujući čeljust te lijevu nadlakticu, kao i rebra te  frakturu zdjelice. Automobil je vozio prijatelj glumca Roger Rodas koji je u nesreći također izgubio život. 

U njihovim tijelima nisu pronađeni tragovi droge ili alkohola, a obojica su umrla gotovo odmah. Automobil u kojem su se vozili kretao se brzinom većom od 160 kilometara na sat, piše CNN.

Zvijezda filmova 'Brzi i žestoki' preminula je  30. studenog 2013. u Porscheu koji je vozio Roger Rodas. Obojica su izgorjela nakon što se automobil prvo zaletio u stup ulične rasvjete, a zatim i u drvo. 

Naši partneri pišu
Message