Obavijesti

Show

Komentari 1

Obilježila ju zločesta Alexis, a privatni život bio joj je još luđi

Obilježila ju zločesta Alexis, a privatni život bio joj je još luđi
1

Iza sebe ima puno u holivudskim filmovima, ali nakon što je 80-ih utjelovila Alexis Carrington, za Joan Collins više ništa nije bilo isto. Unatoč četiri propala braka glumica nikad nije prestala vjerovati u ljubav

VIDEO

Seks simbol 80-ih, britanska glumica Joan Collins (87) još uvijek, kako kaže, ne pomišlja na mirovinu. Rođena je 23. svibnja 1933. godine pa danas slavi punih 87, no na izgledu i formi pozavidjele bi joj sve vršnjakinje, a Joan se i dalje ne da pa bi joj se u skoroj budućnosti, ovisno o stanju filmske industrije nakon završetka pandemije, vani trebala pojaviti čak dva filma u kojima glumi. 

The Time of Their Lives World Premiere - London

Gledatelji  je prvenstveno pamte po ulozi zločeste Alexis iz nekoć popularne televizijske sapunice 'Dinastija', a udavala se pet puta. Za petog supruga Percyja Gibsona udala se 2002., kad je njoj bilo 69, a njemu samo 37 godina. Percy danas ima 55 i još su u sretnom braku.

- Kad smo se Percy i ja vjenčali, 17. veljače 2002., svi su rekli da to neće potrajati. Čak su i neki moji prijatelji bili sumnjičavi - ne samo zato što je on 32 godine mlađi već i zato što ja imam nevjerojatan rekord. Ipak, 18 godina kasnije, mi smo još uvijek zajedno, sretni smo i još uvijek se volimo - kaže.

Joan je u seriji počela glumiti tek u drugoj sezoni nakon što ju je pokojni producent Aaron Spelling uvjerio da je uloga zlice idealna za nju. Dolaskom Joan gledanost je rapidno rasla pa je “Dinastija” ubrzo postala najgledanija američka serija. Za ulogu Alexis Colby Carrington od 1982. do 1987. bila je nominirana za Zlatni globus, a taj kipić za najbolju glumicu u dramskim serijama dobila je samo 1983. godine. 

Nakon što je peta sezona serije potukla sve rekorde gledanosti i pretekla konkurentski “Dallas”, Joan je zaprijetila otkazom ako joj ne povise plaću. Kako bi joj udovoljili, producenti su joj povisili plaću na 100 tisuća dolara po epizodi. U posljednjoj, devetoj sezoni 1989., pojavila se u samo 13 od 22 epizode jer je više nisu mogli plaćati, a i serija je gubila na gledanosti.

Joan Collins: Dobri partneri ne pronalaze se u noćnom klubu
Joan Collins: Dobri partneri ne pronalaze se u noćnom klubu

Joan je 1983. godine 50. rođendan obilježila skidanjem za Playboy za što je navodno dobila čak 500.000 funti. Trenutačno je u braku s petim suprugom i ima troje djece. Svoje prvo sudbonosno 'da' izrekla je 1952. godine u dobi od 18 godina kada se udala za Maxwella Reeda koji ju je kasnije pokušao prodati arapskom šeiku za 20.000 funti.  S njim je izgubila nevinost, zbog čega su je roditelji natjerali na brak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I did it too !!

A post shared by Joan Collins (@joancollinsdbe) on

- Pakao je počeo na medenome mjesecu u Cannesu. Tretirao me je kao robinju. Morala sam mu bojiti kosu u crno i trpiti vrijeđanja. Godinu dana poslije vjenčanja htio me je prodati šeiku za 20.000 dolara. Pobjegla sam roditeljima – rekla je Joan.

Bojala se tražiti rastavu pa je preklinjala agente da joj nađu posao što dalje od Londona. Poslali su je u Rim, ali Maxwell je došao za njom. Prije aktualnog braka, za oltarom je rekla 'da' i Anthonyju Newleyu, Ronaldu Kassu i Petere Holmu, no tek Percy se pokazao kao pravi izbor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'
HRVATSKA KNJIŽEVNICA

Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'

Vedrana je vijesti podijelila putem svog bloga. Otkrila je da će o svojoj borbi napisati knjigu