Show

Komentari 68

Obitelj Trump seli, Melania već obilazi privatne škole na Floridi, godišnje će plaćati 215.000 kn

Obitelj Trump seli, Melania već obilazi privatne škole na Floridi, godišnje će plaćati 215.000 kn

Trumpovi, po svemu sudeći, nakon što prepuste dosadašnji dom političkim protivnicima sele na Floridu. Nije zasad poznato hoće li Donald u mirovinu, kao većina žitelja ovog kraja, koja uživa u povoljnoj klimi

Iako se Donald Trump (74) ne miri s porazom na predsjedničkim izborima čak ni nakon što su elektori službeno potvrdili pobjedu Joea Bidena, činjenica je kako će uskoro morati napustiti odaje Bijele kuće. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Magazin Page Six piše kako je Melania (50) puno lagodnije i ranije prihvatila sudbinu te da se već raspituje o privatnim školama na Floridi, za njihovog sina Barrona (14). Prenose kako je prva dama posjetila školu Pine Crest u turističkom gradiću Fort Lauderdale. Školarina tamo iznosi 35.000 dolara godišnje (oko 215.000 kuna).

Incoming U.S. first lady Melania Trump and son Barron attend the presidential inauguration of President-elect Donald Trump at the U.S. Capitol in Washington

Trumpovi, po svemu sudeći, nakon što prepuste dosadašnji dom političkim protivnicima sele na Floridu. Nije zasad poznato hoće li Donald u mirovinu, no u svakom slučaju radi se o omiljenom mjestu za život američkih penzionera, a topliji kraj privlači, dakako, i brojne turiste iz svih dijelova SAD-a. 

Američki mediji prenose kako će već od siječnja nova adresa obitelji biti u popularnom odmaralištu Mar-a-Lago, pitoresknom mjestašcu u neposrednoj blizini Delray Beacha te nešto sjevernije od Miamija. 

Trumps Return from Bedminster, NJ

Najčitaniji članci