Obavijesti

Show

Komentari 5

Obožavatelj Ivane Ergić je kupio tri njezina portreta

Obožavatelj Ivane Ergić je kupio tri njezina portreta
4

Slikar je napravio čak 14 portreta Ivane Ergić. Do sad je radio samo portrete velikih zvijezda poput Angeline Jole, Natalie Portman te Monice Belluci

VIDEO

Slikar Stjepan Šandrk bio je inspiriran manekenkom Ivanom Ergić te ju je na 14 ulja na platnu oslikao u kupaćem kostimu dok se kupa u moru. Slike je izložio u zagrebačkoj galeriji 'Kontura'. Ivana mu je prvi hrvatski model koji je fotorealističar oslikao. Dosad je radio portrete glumica Monice Belluci, Angeline Jole, Natali Portman i Megan Fox.
- Prošle godine sam imao tu izložbu, a slike je kupio belgijski milijarder koji me pozvao u Barcelonu kako bi za njega oslikao grad te je sve moje slike izložio u novoj galeriji koju je otvorio u Njemačkoj - otkrio je Stjepan. Dodao je da se miljarder zove Marc Decoene koji mu je platio za cijelu izložbu i slike Barcelone više desetaka tisuća eura. Manekenka je bila oduševljena vidjevši svoje slike. Posebice nakon što je čula da je od 14 slika prodano 7 na otvorenju same izložbe.
- Velika je čast biti model ovako jednom kvalitetnom slikaru, samo ne znam jesu li kupci ovih fotografija moji fanovi ili njegovi - pita se manekenka. Jedan od kupaca kupio je cijelu seriju njezinih portreta ulja na platnu, a sastoji se od tri dijela.
- Zasigurno će i moji roditelji pogledati izložbu čim budu stigli, a ja ću si izdvojiti jednu od njih i staviti na zid novog stana nakon što ga kupim - istaknula je Ivana. Stjepan se osvrnuo na to da je Ivana jako zahvalan model te da je bila uživancija raditi s njom. Slike je stvarao godinu dana na temelju Ivaninih fotografija. Slike su nastale na temelju fotografija koje su snimane u Ivaninom rodnom mjestu, Vodicama.
- Sjećam se tog dana. Šest sati smo to snimali. Malo je bilo naporno, ali to je najmanje što se moglo učiniti za Stjepana - zaključila je Ivana. Dodala je da se prilikom snimanja nije nagutala vode iako je scenu uranjanja i izranjanja u more morala ponoviti nekoliko puta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu