Obavijesti

Show

Komentari 66

Očajna Sinead priznala: Bojim se što bih mogla napraviti sinu

Očajna Sinead priznala: Bojim se što bih mogla napraviti sinu
6

Boluje od manične depresije i ima bipolarni poremećaj. Kaže da joj je jako teško odgajati 6-godišnjeg sina i mnogo puta preburno reagira jer se ne može kontrolirati

VIDEO

Sinead O'Connor (44) otkrila je da ima problema sama sa sobom i suicidalnim mislima koje je muče, a o kojima je pisala na Twitteru, a uz to joj je izrazito teško odgajati djecu. Boluje od manične depresije i bipolarnog poremećaja zbog kojih ponekad ne može kontrolirati svoje raspoloženje i ponašanje. 

- Pričati da pomišljaš na samoubojstvo meni je normalno. Bilo bi ludo da sam zaista pokušala napraviti to o čemu sam razmišljala - rekla je pjevačica u intervjuu za irski Mail. 

Sinovu igračku bacila u zid

Kaže  kako joj je očajnički potrebna pomoć pri odgajanju 6-godišnjeg Shanea kojeg je rodila nakon afere s glazbenikom i producentom Donalom Lunnyjem. Kaže da je dječak zločest i teško prihvaća činjenicu da otac nije s njim, a Sinead za to krivi sebe.

- Prošlo me ljeto jednom toliko razljutio da sam mu uzela Xbox i bacila ga u zid pa se razbio. Neki će možda reći da sam zbog toga loša majka, ali jednostavno nisam mogla trpjeti njegov bezobrazluk u tom trenutku - rekla je Sinead koja je sinu brzo kupila novi Xbox.

'Da mi bar socijalna služba pokuca na vrata'

Kaže da se nakon tog izlijeva bijesa osjećala grozno te da je u tom trenutku u svojim i u očima svog sina postala majka kakva nikad nije htjela biti i razočarala samu sebe, no jednostavno se nije mogla kontrolirati. Kaže kako se ne pribojava što će djelatnici socijalne službe reći kad pročitaju što je napravila.

- Svako iskustvo koje imam s tim ljudima je pozitivno. Uvijek su mi znali pružiti odgovarajuću pomoć. Posao im je da budu podrška roditeljima i djeci pa stoga nisu ljudi kojih bi se trebala bojati - rekla je Sinead i dodala kako ne bi imala ništa protiv da joj socijalna služba pokuca na vrata ili, ako već nemaju vremena za to, da joj poštom pošalju neki savjet koji bi joj mogao pomoći. 

Smatra da je socijalna služba puno učinkovitija kad je riječ o pomaganju roditeljima i djeci od brojnih psihologa. Trenutačno živi sa svojim trećim suprugom Steveom Cooneyjem i troje djece. Njen najstariji sin Jake Reynolds (23) živi sam u Londonu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...