Obavijesti

Show

Komentari 12

Ema je osvojila Talijane: 'To je bio najljepši dan u mom životu'

Ema je osvojila Talijane: 'To je bio najljepši dan u mom životu'
10

Neizmjerno sam zahvalna na prilici koja mi je pružena, a ovo mi je jedan od najljepših dana u životu. Hvala svima koji su me gurali naprijed i bili mi podrška, rekla je Ema nakon gostovanja u talijanskoj emisiji 'Ciao Darwin'

VIDEO

Manekenka Ema Kovač (20) gostovala je u talijanskoj televizijskoj emisiji 'Ciao Darwin' i svojom pojavom osvojila je srca muškaraca iz publike. Ema je nakon spektakularnog pojavljivanja na ekranima objavila video na društvenim mrežama kako bi brojnim pratiteljima prikazala kako su tekle pripreme. Video je u jednom danu pregledan više od 60 tisuća puta, a lajkalo ga je više od 13 tisuća ljudi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:11

Čakovčanka je oduševljena reakcijom gledatelja. 

- Neizmjerno sam zahvalna na prilici koja mi je pružena, a ovo mi je jedan od najljepših dana u životu. Hvala svima koji su me gurali naprijed i bili mi podrška - rekla je Kovač nakon gostovanja. 

Ema se bavila plesom od svoje 4. do 14. godine, a nakon toga je počela vježbati u teretani i baviti se jogom. Rodila se i odrasla u Hrvatskoj, ali ju je život odveo u Italiju gdje živi već godinu dana. 

- Prije sam zbog posla putovala i vraćala se u Italiju taman za ispite koje sam imala na sveučilištu - ispričala je Ema. 

Za Emu su se zainteresirale svjetske modne kuće poput Versace i Cavalli, a pozirala je i na naslovnici magazina Capri. Osim manekenstva, veliku pažnju pridaje i obrazovanju.

- Stalno učim u avionima, vlakovima, nerijetko čak i za vrijeme pauze na poslovima. Najviše me izlude situacije kad imam veliki ispit za koji se pripremam mjesecima i točno na dan ispita potvrde me za neku veliku kampanju, kao na primjer sad prije Božića za Garnier. U takvim slučajevima stavim posao ispred fakulteta zato što smatram da su to jedinstvene prilike u kojima mogu puno naučiti od osoba koje su duže u modnoj industriji od mene, a budući da studiram Business & Management, jako mi je zanimljivo iz prve ruke vidjeti kako posluju svjetski poznate kompanije - rekla je manekenka. 

Ipak, što se tiče ljubavnog statusa, Ema je u nekoliko godina dugoj vezi i dečko joj je velika podrška. 

- Luca i ja smo se upoznali na jednom od mojih prvih kastinga u Milanu! Ne mogu reći sa sigurnošću je li to bila kemija, ljubav na prvi pogled ili slično, ali znam da smo nakon toga počeli provoditi puno vremena zajedno, i što sam ga više upoznavala, to sam više htjela biti uz njega - ispričala je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin