Obavijesti

Show

Komentari 0

Odabrana su tri demo benda koja će nastupati na Jarunu!

Odabrana su tri demo benda koja će nastupati na Jarunu!
4

I ove godine su odabrana tri mlada demo benda koja će na pozornici INmusic festivala odmjeriti snage s najpoznatijim imenima svjetske glazbene scene!

VIDEO

Završen je natječaj 'INmusic i 24sata Demo Top3' i čitatelji su odlučili koji će mladi demo bendovi ove godine nastupati na jednoj od festivalskih pozornica u sklopu INmusic kulturne platforme - to su Breakdown!, The Answer i Udriground, a ovo su njihove kratke biografije:

Breakdown! je kvartet iz Zaboka i sviraju rock/blues/psychodelic glazbu kojoj pristupaju s umjetničke strane i ne ograničavaju je s nikakvim mainstream okvirima ili šprancama. Mladi su, ali zreli i iskusni i tek se pripremaju punom snagom stati na pozornicu i nikog ne ostaviti ravnodušnim.

The Answer je novi autorski zagrebački band, nastao 2013 godine, orijentiran za europsko i svjetsko tržište. Trenutno su u fazi pripreme pjesama, od tekstova do aranžmana i snimanja albuma u Soundcage studiju u Zagrebu, pod producentskom palicom Mr. Twenty-a.

Udriground dolaze iz Duge Rese, a njihovo ime u grčkom prijevodu znači "mrdaj guzicu u ritmu zdravog razuma". Promotori ove životne doktrine odupiru se zamkama lošeg ukusa, površnim ljudskim odnosima, zabludama modernog društva, izazovima kafanskih provokacija i glazbenom neukusu. Djeluju u sastavu funky flote - savršenoj glazbeno-zanatskoj formaciji zaslužnoj za redovita otvaranja plesnih ritmičkih tunela i magnetizaciju istine. Ne trpe pasivne promatrače i zajedljivce, loše plesače i smutljivce. Sa 50 minuta autorskog materijala rade na vašem sluhu i sluhu vaših najbližih.

Čestitamo pobjednicima!

Obavijest

Pregledom svih pristiglih glasova u natječaju 'INmusic i 24sata Demo Top3' utvrđeno je da velik broj glasova stečen neregularnim putem. Iz tog su razloga svi takvi glasovi izbrisani. Svi bendovi za koje su utvrđene ove nepravilnosti su o ovoj odluci obaviješteni mailom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...