Show

Komentari 1

Odala počast Floydu pa naljutila kolege sa seta: 'Licemjerno, na snimanju si nas sve zlostavljala'

Odala počast Floydu pa naljutila kolege sa seta: 'Licemjerno, na snimanju si nas sve zlostavljala'

Napali su je da na društvenim mrežama dijeli samo objave bijelaca poput Taylor Swift i Miley Cyrus te da Afroamerikance i problem rasizma uopće ne razumije. Naprotiv, tvrde da je rasizam i sama poticala na setu.

Glumica Lea Michele (33), koja se proslavila ulogom u humoristično-glazbenoj tv seriji 'Glee' jedna je od mnogobrojnih američkih javnih osoba koja je posljednjih dana za trajanja nemira odala počast Georgeu Floydu, žrtvi policijskog nasilja. No u njezinom slučaju rasprava na Twitteru ubrzo je dobila neočekivani smjer. 

- George Floyd nije to zaslužio. Ovo nije bio izolirani incident i tome mora doći kraj - objavila je.

U mnoštvu komentara na njezinu objavu našao se i odgovor njezine nekadašnje kolegice sa seta, Samanthe Ware (28), koja je pred Michele iznijela neugodne optužbe i okarakterizirala je licemjernom. 

- Sjećaš li se kad si mi prvi angažman na televiziji pretvorila u živi pakao? Jer ja to nikad neću zaboraviti - komentirala je Samantha, a njezina optužba privukla je i nekolicinu ostalih kolega da podijele svoje iskustvo na setu s Michele.

Napali su je da na društvenim mrežama dijeli samo objave bijelaca poput Taylor Swift i Miley Cyrus te da Afroamerikance i problem rasizma uopće ne razumije. Naprotiv, da ga je i sama poticala te da je na setu zlostavljala kolege.

- Nisi mi dala da sjednem za stol s ostalima jer si rekla da ne pripadam tamo. Je*i se, Lea - napisao je glumac Dabier Snell (25), a glumica se uskoro susrela s gnjevom svojih pratitelja koje su ovi iskazi neugodno iznenadili.  

Najčitaniji članci