Show

Komentari 24

Otišao tata Costanza: Glumio u Seinfeldu, sin mu je Ben Stiller

Otišao tata Costanza: Glumio u Seinfeldu, sin mu je Ben Stiller

Jerryja Stillera mnogi će se prvo sjetiti po ulozi Franka Costanze, Georgeovog oca, u jednom od najpopularnijih sitcoma svih vremena, kultnom Seinfeldu. Nasmijavao je sa suprugom i sa sinom Benom

Komičar i glumac Jerry Stiller preminuo je u 93. godini. Potvrdio je to svojim mnogobrojnim obožavateljima na društvenim mrežama njegov sin, holivudska zvijezda Ben Stiller (54). 

- Moram vam reći kako je moj otac Jerry preminuo prirodnom smrću. Bio je sjajan otac, djed i muž svojoj Anne pune 62 godine. Jako ćeš nam nedostajati. Volim te, tata - napisao je Ben. 

Jerryja Stillera mnogi će se prvo sjetiti po ulozi Franka Costanze, Georgeovog oca, u jednom od najpopularnijih sitcoma svih vremena, kultnom Seinfeldu. Igrao je i Arthura Spoonera u humorističnoj seriji 'Kralj Queensa' te glumio u komedijama 'Zoolander', 'Heavyweights', 'Hot Pursuit' i 'The Heartbreak Kid', u filmovima u kojima je u pravilu glumio i Ben.

POGLEDAJTE VIDEO: 

U ranijoj fazi svoje karijere sa suprugom Anne Meara oformio je komičarski duo Stiller & Meara, popularan 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća. Bili su u braku više od 60 godina prije nego li je Anne preminula 2015.

FILE PHOTO: Brother and sister Amy and Ben Stiller pose for pictures at a ceremony where their parents Jerry Stiller and Anne Meara are honored with a star on the Hollywood Walk of Fame in Los Angeles, California

Najčitaniji članci