Show

Komentari 21

Odlična domaćica, ukusna jela, a kočija sa sviračima oduševila gošće: 'Bilo je kao na svadbi!'

Odlična domaćica, ukusna jela, a kočija sa sviračima oduševila gošće: 'Bilo je kao na svadbi!'

Predjelo je bilo jako fino, lagano i osvježavajuće, rekla je Đurđica, a i ostalim damama je bilo ukusno. Malo šunkice, pa malo krastavca, pa malo friški sir, pa malo zalijete vinom, rekla je Dragica

Drugi dan u 'Večeri za 5 na selu' u Križevcima domaćica je bila Marina, koja je kandidatkinjama pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Prigorsko veselje, glavnog jela Happy Mom i deserta Sweet Twins. Marina se svima jako svidjela kao domaćica, a komplimenti su se redali i za njezina jela tako da je naposljetku od Lidije, Dragice i Đurđice, kojim je sve bilo super, dobila ocjenu deset, a Manda je imala sitnu zamjerku u vezi salate te je dala ocjenu devet. Marina je osvojila 39 bodova, prešla u vodstvo i visoko podignula ljestvicu ovaj tjedan.

POGLEDAJTE VIDEO:


Marina je svojim gošćama priredila uistinu spektakularnu dobrodošlicu - dočekao ih je špalir s visoko podignutim sabljama! „Osjećale smo se kao kraljice, princeze“, rekle se Đurđica i Lidija. Domaćica im je za aperitiv ponudila malinovac, viljamovku i liker od Lino Lade, a potom su nazdravile za ukusnu večeru i dobru zabavu.

- Marina je bila prekrasna; i ljepotom i dočekom, stvarno super - komentirala je Dragica.

Svoju večeru Marina je počela šunkom, kobasicom i nadjevenim krastavcima, uz hrskave štapiće koje je sama mijesila, a svima se svidjelo kako je to domaćica lijepo dekorirala. „Predjelo je bilo jako fino, lagano i osvježavajuće“, rekla je Đurđica, a i ostalim damama je bilo ukusno. „Malo šunkice, pa malo krastavca, pa malo friški sir, pa malo zalijete vinom“, rekla je Dragica. 


Za glavno jelo Marina je poslužila lungić u saftu uz germ-knedle, a svima se ponovno svidjelo kako izgleda. „Germ-knedla mi više paše uz neki umak od vanilije, neki kompot, nešto slatko… Više mi tako paše nego kao prilog uz glavno jelo“, rekla je Manda i dodala da joj je u umaku bilo previše luka dok je Lidiji sve bilo super: „Glavno jelo je bilo top, jako smo se fino najeli.“

Čokoladni kolač domaćica je poslužila za kraj, a Lidija i Đurđica komentirale su kako je bio prava bomba.

Marina je za svoje gošće priredila jako zanimljivo iznenađenje - vožnju kočijom u kojoj su bili svirači! „Iznenađenje je bilo mrak!“ rekla je Đurđica, a ostale dame su komentirale da su se osjećale kao na svadbi pa su pjevale iz sveg glasa uživajući u vožnji kroz mjesto. 

Sutra kuha Đurđica, a hoće li uspjeti nadmašiti Marinine visoke ocjene - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'. 

Najčitaniji članci