Obavijesti

Show

Komentari 208

Balašević je prozvao Seve zbog izvođenja njegove pjesme?

Balašević je prozvao Seve zbog izvođenja njegove pjesme?
1

Ne znam da li u nekom horoskopu postoji 'Godina lopova'? Ali mogao bih štošta reći o prethodnim decenijama. Sreo sam tipa koji je ne trepnuvši prekrstio Vasu Ladačkog u Sava Lađarski, napisao je

VIDEO

Javnost je i dalje podijeljena oko priče o skrbništvu nad malim Aleksandrom. Mnoge su se majke pridružile inicijativi na društvenim mrežama pod hashtagom #ijasammajka kako bi podržale pjevačicu u borbi za dijete, a Severina (45) im je zahvalila objavom svoje verzije pjesme Đorđa Balaševića (64) 'Uspavanka za dječaka'.

Balašević se oglasio putem Facebook profila svoje kćerke Bebe, pišu regionalni mediji. Mnogi smatraju da je objava, koja je uskoro maknuta, bila namijenjena Severini. 

- Aleksa se rodio devedesetpete. Stara porodična kuća se rušila tog ljeta, i Olja je s njim, i naše dvije djevojčice preko noći morala da pobjegne ispod krova koji je curio na sve strane. U temelje tog Skadra, ugradio sam Uspavanku Za Dečaka.... - objasnio je pjevač na koga se pjesma ustvari odnosi, a u nastavku se osvrnuo na razne 'posuđivače' njegovih priča.

- Ne znam da li u nekom horoskopu postoji 'Godina lopova'? Ali mogao bih štošta reći o prethodnim decenijama. Sreo sam tipa koji je ne trepnuvši prekrstio Vasu Ladačkog u Sava Lađarski. Pa taj film nazvao ‘Jesen stiže, dunjo moja’. S neočekivanim nastavkom ‘Konji vrani’. I jednog drugog, koji je pod maskom poštovaoca napravio takozvani ‘tribute band’, lijepio svoje plakate preko mojih, da bi čak jednom na svirku pozvao i Duju, da zamjeni svog pijanistu koji uzgred zarađuje glumeći Duju?  Navikao sam, dakle, da čerupaju 'veliku ribu talenta.' I dok ovo pišem, vjerojatno 'razni sezonci' bez pitanja uredno izvode moje pjesme, ali vadi me bar to što publika još uvijek bez po muke razlikuje 'pravog', od svih tih 'kineskih Balaševića'… - nastavlja popularni Đole.

- No, s Uspavankom je ipak nešto drugo… Ta pjesma je lična. I nemojte mi govoriti da su sve lične? Jedno je ako neko mazne batak s astala iz ‘Al se nekad dobro jelo’, ili zaviri u karte ‘Bože zvanog Pub’, a drugo kad za jednokratnu upotrebu izdžepari stih iz zaljuljane kolijevke - dodaje Balašević ovu pjesmu povezuje s dubokim emocijama što je i naglasio u tekstu.

- Jedva sam je otpjevao na probi u Beču, devedeset devete, bio je to slom, sad znam, naprosto sam stao kad je trebalo izgovoriti ‘lavče moje’, i čitav minut nisam mogao ni da se pomjerim, ni da izustim riječ. Beba je tad bila teško povrijeđena u nesreći, vojska me je na dva dana pustila preko granice, izmislili smo taj ‘antiratni koncert’ samo da iskamčimo potvrdu, i da vidim porodicu koju nisam video više od mjesec dana - piše on. Iako u ni jednom trenutku nije napisao koga zapravo proziva, njegovi obožavatelji smatraju da se radi o Severini.

 

Petrović: U pitanju je 'šum u komunikaciji'

U međuvremenu oglasio se i Severinin menadžer Tomislav Petrović.

- G. Balaševića iznimno cijenim kao autora i kao izvođača i smatram ga velikim umjetnikom. Severina njegove pjesme sluša još od djetinstva i znam da joj je bila velika čast kad ju je pozvao da gostuje na njegovom koncertu u Novom Sadu. Pretpostavljam da je u pitanju 'šum u komunikaciji', pogotovo zato što je taj status vrlo brzo uklonjen. Svejedno, g. Balaševiću i njegovoj obitelji i prijateljima želim puno sreće i nadam se da ćemo se uskoro vidjeti na nekom od njegovih koncerata - rekao nam je Petrović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 208
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice
Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba