Obavijesti

Show

Komentari 10

Ojdanić i Sobin u prisnoj sceni: 'Slavko je neodoljiv i zabavan'

Ojdanić i Sobin u prisnoj sceni: 'Slavko je neodoljiv i zabavan'
4

Moj najveći, tj, jedini problem dok snimam sa Slavkom je kako se suzdržati da ne prasnem od smijeha, govori Ecija Ojdanić

Glumica Ecija Ojdanić (45) nakon uživanja u slobodnim danima vratila se poslovnim obvezama. Trenutno snima seriju 'Drugo ime ljubav' koja s emitiranjem kreće u rujnu, a nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je prisna s glumcem Slavkom Sobinom (34). 

Obožavatelji su ubrzo zaključili da je fotografija zapravo scena iz serije, a Ojdanić je dala do znanja kako se ne može skoncentrirati u Slavkovoj blizini.

- Ovo sam ulovljena kako se privatno smijem na probi prije snimanja scene. Jer moj najveći, tj, jedini problem dok snimam sa Slavkom je kako se suzdržati da ne prasnem od smijeha. Što ću, kad je neodoljiv i zabavan. A tko se smije, a tko se voli, tko se tuče i voli, tko se tuče i ne voli, i čija majka crnu vunu prede...pratite od nedjelje u novoj seriji - napisala je Ojdanić, a Sobin joj je u komentaru poslao nekoliko emotikona srca. 

Ojdanić često dobiva komplimente na račun svojeg izgleda.  Glumica voli trčati pa je tako prije dvije godine je otrčala maraton od 42 kilometara u Veroni te se zdravo hrani. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...