Obavijesti

Show

Komentari 8

Okupila se ekipa serije 'Princ iz Bel Aira' nakon trideset godina

Okupila se ekipa serije 'Princ iz Bel Aira' nakon trideset godina
6

Glumac emitira emisiju putem interneta pod nazivom 'Will From Home', u kojoj su mu gosti brojne zvijezde i javljaju se iz svog doma. Tako je sad došao na ideju da u finalnoj emisiji ugosti ekipu iz serije

VIDEO

U rujnu ove godine bit će točno 30 godina od kultnog sitcoma 'Princ iz Bel Aira', serije koja je proslavila Willa Smitha (51). Njegova je inicijativa bila da se glavni glumci te serije skupa okupe na jednom mjestu.

Glumac emitira emisiju putem interneta pod nazivom 'Will From Home', u kojoj su mu gosti brojne zvijezde i javljaju se iz svog doma. Tako je sad došao na ideju da u finalnoj emisiji ugosti ekipu iz serije, točnije Tatyanu Ali, Alfonsa Ribiera, DJ-a Jazzyja Jeffa, Karyn Parsons, Janet Hubert i Josepha Marcella.

- U emisiju 'Will From Home' stižu... Jako sam uzbuđen, svima će se ovo svidjeti. Neću čak ni repati o tome - govori Will na početku videa kojeg je objavio na Instagramu.

- Prošlo je 30 godina od prve sezone 'Princa iz Bel Aira' pa sam pomislio da trebamo imati malo okupljanje na Zoomu - rekao je Will.

Glumci su odali počast Jamesu Averyju, koji je preminuo 2013. godine od posljedica operacije srca.

- Serija ne bi bila ni upola ovoliko dobra da nije bilo njegovog talenta. Volimo te i nedostaješ - rekao je Will.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

without the talent and light that was James Avery. We all love and miss you, James.

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Serija ima šest sezona, a glavna zvijezda je Will, kojeg je majka poslala da živi kod bogatog tetka Phila i tetke Vivian u Bel Air. Oni imaju kćeri Hilary i Ashley te sina Carltona. Uz njih veliku ulogu ima i batler Geoffrey.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin