Obavijesti

Show

Komentari 5

Olivera Balašević: 'Borim se, jer moram. Nisam bila spremna na gubitak našeg kormilara Đorđa'

Olivera Balašević: 'Borim se, jer moram. Nisam bila spremna na  gubitak našeg kormilara Đorđa'
4

Tri i pol mjeseca nakon smrti supruga Đorđa, Olivera je povodom izlaska svoje nove knjige dala veliki intervju, a na predstavljanju knjige se više puta rasplakala kad su je preplavile emocije

VIDEO

Povodom predstavljanja svoje knjige "Planeta dvorište" supruga pokojnog pjevača Đorđa BalaševićaOlivera Balašević (62) otvorila je dušu za srpsko izdanje časopisa Glorie. Progovorila je o svojim osjećajima i kako se tri i pol mjeseca kasnije nosi s gubitkom voljenog supruga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Đorđe Balašević 01:26

- Borim se, moram. Tu su moja djeca, moje dvije unuke. Đole je u svim našim uspomenama i sjećanjima, a u svakom njihovom dijelu su naše priče i naš smijeh - rekla je i priznala kako nije bila spremna na taj 'ogroman gubitak' te da joj je još uvijek teško.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na promociji knjige preplavile su je emocije dok se prisjećala muža, ali nije skrivala emocije i nekoliko je puta i zaplakala. Tome su joj se pridružile i neke članice iz publike.

- Uspomene na njega i naše emocije ne može nitko oduzeti. I te kako je potrebno i mislim da će postojati javno sjećanje na Đoleta - izjavila je Olivera. Obećala je kako će njena obitelj 'utrošiti svaki atom snage' kako bi se to sjećanje očuvalo i moglo se prenositi na buduće generacije.

Sjetna Olivera prisjetila se i trenutaka kad je znala da je njezina i Đorđeva ljubav prava. Bilo je to kad joj je vratio njenu 'sretnu ukosnicu' nakon plivanja.

- Čvrsto ju je držao u ruci. Pružio je ruku ka mojoj ruci i tada sam shvatila da su nam se linije života zauvijek preslikale s dlana na dlan - opisala je.

Tri pjesme legendarnog Đorđa Balaševića bit će u udžbenicima za osnovnoškolce diljem Srbije
Tri pjesme legendarnog Đorđa Balaševića bit će u udžbenicima za osnovnoškolce diljem Srbije

Na predstavljanju knjige također je prikazala video, gdje joj Đorđe pjeva čardaš pod prozorom njihove obiteljske kuće. Olivera se tada rasplakala kad je vidjela iznenađenje.

- Hej, derište sa Planete dvorište, nek se čuje nek se zna, samo tebe volem ja - pjeva joj Balašević. Olivera je za taj čardaš rekla kako mu je suđeno da 'mnogo desetljeća kasnije postane serenada'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...