Obavijesti

Show

Komentari 3

Olivera o prekidu prijateljstva s Danijelom: 'Razočarala me. Ja to sebi ne bih nikada dopustila'

Olivera o prekidu prijateljstva s Danijelom: 'Razočarala me. Ja to sebi ne bih nikada dopustila'
14

Prijateljstvo nam je počelo javno tako da je u redu da vam to kažem. Ne komuniciramo, a razloge ćemo ostaviti između nas. Samo ću vam reći da je s moje strane sve ispoštovano, priznala je Danijela prije nekoliko dana

VIDEO

Nakon što je Danijela Novaković (34) iz 'Gospodina savršenog' nedavno na društvenim mrežama objavila da više nije u dobrim odnosima s prijateljicom iz showa, Oliverom Matijević (33), sada je progovorila i folk pjevačica. Za RTL.hr otkrila je razloge prekida prijateljstva, točnije, svoju stranu priče. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Olivera slavila roćkas u hotelu gdje su nogometaši: Pjevala s Drmićem, piće teklo u potocima 01:02

- Nije došla na moj rođendan i otada ne komuniciramo. U tom trenutku sam je eliminirala jer, nije poanta to što nije došla, nego što nije javila ni razlog izostanka - rekla je Olivera i dodala: 

- To me nije povrijedilo, više me razočaralo jer sam smatrala da mi je ona iskren prijatelj. Da je obrnuto, sebi to nikada ne bih dopustila.

Bivša kandidatkinja 'Gospodina savršenog' uz to je i odgovorila na Danijelin komentar da je s njezine strane 'sve ispoštovano'. 

- Mislim da sam više ja nju ispoštovala. Mogla je barem nazvati i javiti zašto ne dolazi. Ovako je pokazala da joj naše prijateljstvo nije bitno - ispričala je. 

Osim toga, Olivera je rekla svoje mišljenje o novom prijateljstvu između Amre i Danijele koje u showu nisu bile u dobrim odnosima. 

- Pljuvalo se, a sad se liže. Ne volim takve ljude - zaključila je. 

Olivera iz 'Savršenog' privukla pažnju guzom, otkriva nam je li stavljala silikone kako se priča
Olivera iz 'Savršenog' privukla pažnju guzom, otkriva nam je li stavljala silikone kako se priča

Podsjetimo, Danijela je na Instagram profilu pratiteljima otkrila da prijateljstvo između nje i Olivere nakon showa 'Gospodin savršeni' nije opstalo. 

- Prijateljstvo nam je počelo javno tako da je u redu da vam to kažem. Ne komuniciramo, a razloge ćemo ostaviti između nas. Samo ću vam reći da je s moje strane sve ispoštovano - rekla je Danijela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija