Obavijesti

Show

Komentari 51

Omastili brk: Bali-beg je častio prijatelje u svojem restoranu

Omastili brk: Bali-beg je častio prijatelje u svojem restoranu
16

Junak turske serije ‘Sulejman Veličanstveni’ zasukao je rukave, sjeckao povrće u kuhinji i konobario. Goste je na otvorenju zabavljala glumčeva omiljena pjevačica

VIDEO

Žao mi je što djed i pradjed nisu ovdje. Ljubav prema kuhanju prenijeli su na oca, a on na mene. Restoran sam posvetio njima, rekao je Burak Özçivit (29) na otvorenju koje je priredio za obitelj, prijatelje i kolege.

Iako su svi gosti za ulazak u glumčevu zalogajnicu, koju je nedavno otvorio u luksuznom trgovačkom centru u Istanbulu, trebali imati pozivnice, stotine obožavatelja pojavilo se pred vratima samo kako bi vidjeli idola. Burak Özçivit, koji je u seriji “Sulejman Veličanstveni” glumio hrabrog ratnika Bali-bega Malkočoglua, nije imao srca potjerati fanove pa se strpljivo fotografirao s njima i dijelio im autograme.

Iako glumčev prvi restoran radi već neko vrijeme, Burak dosad, kaže, nije imao vremena za svečano otvaranje. Odgađao ga je jer je bio prezaposlen snimanjem nove TV serije “Çalıkuşu”.

- Ovo je tek početak moje ugostiteljske karijere. Uskoro ćemo imati lanac zalogajnica u svim većim gradovima Turske - najavljuje Burak.

Restoran je nazvao Bali-beg, po liku koji ga je proslavio u domovini i inozemstvu. Iako si je mogao priuštiti najbolje i najskuplje dizajnere interijera, glumac je sâm uređivao prostor. Sve je u njemu u znaku bujnih brkova koji su bili Bali-begov zaštitni znak u seriji.

Na ulazu u restoran crveni neonski brkovi

- Crveni neonski brkovi dočekat će vas na ulazu u restoran, a stavili smo ih i na cjenike, jelovnike, salvete te podmetače - rekao je Burak.

Fanovi su ih, osobito žene, na otvorenju uzimali kao suvenire, pa su prijatelji glumca zafrkavali da će se morati naviknuti na njihovu nestašicu. U šali su mu savjetovali da bi mogao postaviti nadzorne kamere kako bi lakše ulovio kradljivce. Zvijezda “Sulejmana” rekla je da ne namjerava imati visoke cijene jer mu, kaže, nije cilj privući samo privilegirane goste dubokog džepa.

- Bali-beg Malkočoglu bio je skroman muškarac, čovjek iz naroda, pa ćemo poslovati u skladu s tim. Sretan sam što nam zbog serije dolaze turisti iz cijelog svijeta. Razmišljao sam da u lokalu postavim veliki pano na koji ćemo stavljati poruke i fotografije gostiju - kaže glumac. Dodaje da bi u svojem prvom restoranu htio organizirati tematske tulume i rođendanske zabave, ali pričekat će dok se posao ne zahukta.

Slavlje u zalogajnici trajalo je do jutra, a Burak je tijekom večeri morao angažirati i osiguranje jer su nasrtljivi obožavatelji uznemiravali goste, među kojima je bilo puno turskih zvijezda.

Goste će privlačiti svojom ratničkom odorom iz serije

Kuhari su Buraka Özçivita (29) iznenadili tortom na kojoj su jestivim bojama nacrtali Bali-begov lik. Voćno-čokoladni desert oduševio je glumčeva oca.

- Osjećam se kao mladoženja na vjenčanju - šalio se Bali-beg dok je pred fotografima rezao tortu. Nakon što je počastio prijatelje, desertom je ponudio i obožavatelje koji su strpljivo čekali pred vratima. Za njih nije bilo slobodnih stolova u restoranu koji je prepun stvari koje podsjećaju na njegov lik iz “Sulejmana”. Burak se u odori koju je kao Bali-beg nosio u seriji htio oženiti. Svadba mu je propala, ali je kostim izložio kao ukras u restoranu.

RECEPTE ZA JELA IZ BALI-BEGOVA RESTORANA POTRAŽITE U TISKANOM IZDANJU 24SATA

Prijatelji pohrlili u restoran

Među prvima se na svečanom otvorenju pojavila glumica Merve Bolugur (26). Iako je kao sultanija Nurbanu u seriju došla nakon što je Bali-beg otišao, dobro ga poznaje jer je s njim prije četiri godine snimila tursku verziju američke televizijske serije “Tračerica”.

- Ponosna sam na njega jer znam koliko se trudio. Valjda se neće ljutiti jer ne mogu obećati da ću mu biti najvjernija gošća. Moram paziti na kilograme - šalila se Merve, za koju se pisalo da je bila u tajnoj vezi s Burakom, ali oboje su to demantirali. Na zabavi se pojavila i Bali-begova omiljena pjevačica Ajda Pekkan (63), koja je gostovala u 50-ak filmova glumeći samu sebe.

- Imam jednu neostvarenu želju, a to je pojaviti se u istom filmu s Burakom - rekla je Ajda. Kraljica turske pop glazbe otpjevala je nekoliko hitova i nastavila se družiti s gostima. Najponosniji na zalogajnicu u kojoj se poslužuje isključivo domaća turska hrana bio je Burakov otac koji je, kaže, godinama radio u pečenjarnici i tako prehranjivao obitelj.

- Presretan sam što imam skromnog sina kojeg slava i novac nisu promijenili. Kao dječak mi je pomagao peći meso, posluživati goste i prati posuđe, a sad to radi i u svojem restoranu - kaže otac.   

Pozvao i bivšu djevojku iako ga je prevarila

Pomagala mu je urediti restoran pa je nije htio isključiti iz slavlja. Dobila je pozivnicu jer je i najbolja prijateljica njegove kolegice Merve Bolugur, kažu prijatelji. Mediji su se odmah raspisali o pomirenju, ali Burak Özçivit (29) i Ceylan Capa (26) definitivno više nisu zajedno. Par je prekinuo prošli mjesec kad su tursku manekenku snimili kako se u klubu ljubi s nepoznatim muškarcem. Burak se poslije prekida zbližio s Fahriye Evcen (27), s kojom glumi u seriji “Çalıkuşu”. Na društvenoj mreži objavio je njihovu zajedničku fotografiju, ali brzo ju je obrisao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu